![]() |
|
Re: Club CIELO
vreau sa vad pozele cand ti`l pui tu :D
|
Quote:
|
Quote:
|
pai am toate 4 macarale + butoanele de la 3 usi..nu am panoul de la sofer cu toate butoanele...daca te intereseaza...
|
Quote:
macara usa - .... lei? butoane usi - .... lei? |
Marioss, nu mai stiu daca te-am mai intrebat sau nu, ai cumva butuc usa dreapta fata (partea de la exterior, in care intra cheia), deflectorul de aer de sub radiator (lama aia de plastic) si aparatoarea de noroi de pe bara spate, stanga?
|
geo_zga am aparatoarea de noroi daca te ajuta cumva..restul e distrus...butucul si deflectorul de aer..
ct-13-tgr-macaralele 50 lei bucata butoane usi (adica 3,pasager si cele din spate)50ron toate altceva..un compresor A/C ?? :D eftin |
:Dbaieti haideti sa facem si noi o intalnire,vad ca vara asta cam trece pe langa noi!ce spuneti de joi 16.07.2009 la polivalenta ora 20.00 daca sunteti de acord va rog sa va treceti pe lista in continuare!
1.HUGE 2......... |
Quote:
|
geo_ZGA, tot iti mai trebuie butuc de usa ? vrei sa aiba si cheie ?
|
@marioss: da, ma ajuta ca l-am rupt pe al meu :)
@ Xorro: tot imi mai trebuie, nu am reusit sa cumpar unul... nu am nevoie de cheie, doar sa aiba siguranta. Tija cred ca e cazuta in usa, deci nu cred sa am nevoie de ea. |
pana la urma vad ca nu e nici un doritor de intalnire!eu totusi insist sa ne intalnim!chiar daca nu la data care am spus eu!macar haideti sa ne intelegem si sa ne intalnim cat mai multi pentru ca repet "trece vara si noi n am facut nimik"!astept raspunsuri
|
as veni si eu dar sunt din ploiesti si nu stiu cum sa ajung acolo....si mai am o intrebare...umbla un zvon ca prin buc sunt pusi astia pe masinile cu toba si cu folii...asa e???
|
Quote:
|
e jale cu gaborii ... la voi e cum e ... da la cta ca au venit din toata tara... opresc tot ce semnaliseaza si are roti...... cred k vara asta a fost cea mai plina ...1 luna 4 opriri 2 avertizmente si 2 amenzi!!! asta e .... rumania!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:25. |
|
- Copyright 2026 4Tuning