Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

D o n n 12-07-09 16:03

Re: Club CIELO

vreau sa vad pozele cand ti`l pui tu :D

PetricaCBD 12-07-09 16:09

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 2480319)
vreau sa vad pozele cand ti`l pui tu :D

l-am pus deja...nu mai aveam rabdare...si nici camera dupa mine....oricum se monteaza destul de usor....pentru cei din club montaju e gratis daca vin la intalnire

CT-13-TGR 13-07-09 07:52

Quote:

Originally Posted by Marioss (Post 2476522)
salutare la toata lumea..am lipsit de ceva vreme de pe acest forum ...dar m-am intors..promit sa il vizitez zilnic

daca intereseaza pe careva dintr-un cielo demontat: discuri frana(aproape noi) bara spate, stopuri, punte spate cu tot cu tamburi, arcuri (spate+fata), rezervor , compresor A/C, panoul de butoane(ac+reciclare etc), bancheta spate, pompa de frana, rezervor apa...macarale de la usi, luneta.... 0723. 378. 451 Mario

butoanele de la geamurile electrice...care mai doreste care mai pofteste :D

cutie de viteze ... ;)

macarale de la usi si butoanele de la geamurile electrice - in cati bani le dai... ma intereseaza panou butoane stanga.. si macaralele . astept un raspuns

Marioss 13-07-09 20:34

pai am toate 4 macarale + butoanele de la 3 usi..nu am panoul de la sofer cu toate butoanele...daca te intereseaza...

CT-13-TGR 14-07-09 07:18

Quote:

Originally Posted by Marioss (Post 2483657)
pai am toate 4 macarale + butoanele de la 3 usi..nu am panoul de la sofer cu toate butoanele...daca te intereseaza...

ce sa zic... panoul era cel mai important ...
macara usa - .... lei?
butoane usi - .... lei?

Geo_ZGA 14-07-09 09:53

Marioss, nu mai stiu daca te-am mai intrebat sau nu, ai cumva butuc usa dreapta fata (partea de la exterior, in care intra cheia), deflectorul de aer de sub radiator (lama aia de plastic) si aparatoarea de noroi de pe bara spate, stanga?

Marioss 14-07-09 17:08

geo_zga am aparatoarea de noroi daca te ajuta cumva..restul e distrus...butucul si deflectorul de aer..
ct-13-tgr-macaralele 50 lei bucata
butoane usi (adica 3,pasager si cele din spate)50ron toate
altceva..un compresor A/C ?? :D eftin

huge 14-07-09 22:47

:Dbaieti haideti sa facem si noi o intalnire,vad ca vara asta cam trece pe langa noi!ce spuneti de joi 16.07.2009 la polivalenta ora 20.00 daca sunteti de acord va rog sa va treceti pe lista in continuare!
1.HUGE
2.........

mmariuss 15-07-09 02:17

Quote:

Originally Posted by Soryn_No2 (Post 1238072)
Asa cum am mai vazut aici pe forum la Daewoo...s-au "infiintat" cluburi cum ar fii Nubira si Tico. Hai sa ne facem si noi un club asa cum au ei..ce zicetzi?:?:

Cum pot intra si eu in clubul Cielo?:D

XoRRo 15-07-09 08:11

geo_ZGA, tot iti mai trebuie butuc de usa ? vrei sa aiba si cheie ?

Geo_ZGA 15-07-09 10:14

@marioss: da, ma ajuta ca l-am rupt pe al meu :)
@ Xorro: tot imi mai trebuie, nu am reusit sa cumpar unul... nu am nevoie de cheie, doar sa aiba siguranta. Tija cred ca e cazuta in usa, deci nu cred sa am nevoie de ea.

huge 15-07-09 22:53

pana la urma vad ca nu e nici un doritor de intalnire!eu totusi insist sa ne intalnim!chiar daca nu la data care am spus eu!macar haideti sa ne intelegem si sa ne intalnim cat mai multi pentru ca repet "trece vara si noi n am facut nimik"!astept raspunsuri

ALEX_BZN 15-07-09 23:21

as veni si eu dar sunt din ploiesti si nu stiu cum sa ajung acolo....si mai am o intrebare...umbla un zvon ca prin buc sunt pusi astia pe masinile cu toba si cu folii...asa e???

IONUTZje 15-07-09 23:32

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 2489108)
as veni si eu dar sunt din ploiesti si nu stiu cum sa ajung acolo....si mai am o intrebare...umbla un zvon ca prin buc sunt pusi astia pe masinile cu toba si cu folii...asa e???

Si la mine in olt la fel..au boala pe cei cu Toba , folii si triple negre :) eu am patit-o

CT-13-TGR 16-07-09 07:31

e jale cu gaborii ... la voi e cum e ... da la cta ca au venit din toata tara... opresc tot ce semnaliseaza si are roti...... cred k vara asta a fost cea mai plina ...1 luna 4 opriri 2 avertizmente si 2 amenzi!!! asta e .... rumania!!!

All times are GMT +2. The time now is 08:25.

- Copyright 2026 4Tuning