![]() |
|
Re: Kitch Tuning .... part 2
Quote:
|
doamne cum a putut sa se urce fata aia in cazanu ala? incredibil cum statea ala cu nasu pe sus. impecabila masinuta sa mi-o dea pe gratis si sa imi mai dea 500 ron si nu as luao.
|
am gasit ceva si pe youtube...
https://www.youtube.com/watch?v=3Y4Oi0SoBok |
lol,ati vazut cum are dacia aia prinsa bara fata ??
O fi drifter profesionist,ca aia si le prind asa...da' nu una peste alta... |
|
Quote:
ce-mi place cand aud asta de la cate unu... gusturile nu se discuta... de ce nu?? fiecare isi zice parerea lui, sunt sigur ca daca omului ii place atunci e destul de sigur pe el insusi incat sa nu-i pese de ce cred altii. Sti, de multe ori e bine sa fi un pic deschis la bibilica si sa asculti si opiinile altora pozitive sau negative, pentru ca de multe ori sugestiile oamenilor doar ajuta spre bine... |
ce inseamna GTA? ca vad ca unii zic "motor GTA", altii "jenti GTA"....
|
Quote:
|
Quote:
hai sa te intreb o chestie: are cumva carburatie cu admisie directa, ca la muscle cars,sau pentru ce-i trebuie prizele alea de admisie pe capota? nu-mi vine sa cred ca nu gasea alta metoda decat sa puna gaurile alea acolo... mie mi se pare un laitmotiv al "tiunningului": fa-i ce te pricepi sau ce nu te pricepi, dar trage-i 2 gauri in capota, ca arata cool... si eu ma pot lauda(nu-s modest din fire) ca am ceva experienta in ale investitiilor in modificari, mai reusite sau nu, dar ca un lucru l-am evitat intotdeauna: sa cad in ridicol. adica, modificam ce ma pricepeam sau ce reuseam la masina(mi-am cam facut totul singurel) dar ma straduiam sa nu facn imic ce ar putea fi considerat indoielnic. asta ma face sa-i privesc de sus pe cei care pun tot felul de c@c@turi pe masini, fara s-o fac pe modestul, si pe intelegatorul, gen: "lasa-l dom-le ca a investit bani si timp in masina". nu, daca a facut-o prost, il cataloghezi ca atare, pentru ca modificatul asta vizual(nu mai vorbim de cel tehnic) nu-i pt oricine, si aici trebuie ochi, trebuie pricepere, trebuie bun gust, altfel rezultatul ajunge in rubrici ca asta, si nu vad niciun motiv sa nu fie asa. |
Quote:
|
Quote:
e RICE copiii tatii, RICE!!! RAAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSS!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol: hahahha, pot sa mi imaginez pe aiuritii aia de englezi :lol: "Ooh Walter, loook at those hoooligans, driving that kiiitsch" "Indeed, indeed" |
|
Prin zona unde locuiesc eu,e un Passat vechi (break) cu o gramada de nume de sponsori (OZ,Eibach,Borla si alte alea) dar in schimb are jante de tabla,cauciucuri Toyo Proxes (ma intreb de unde le-a cules) si tip-ul esapamentului lat...
|
2 Attachment(s)
solnita shadow :D
|
Comice alea de la Top Gear :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning