![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
cred ca mai am 1 gram de motorina in masina ... mai ma aprovizioneaza taicamiu :D
|
Quote:
Dar stai linistit,cu 1 gram de motorina nu-ti fura nimeni masina :-P esti asigurat :-P |
initial vroiam sa spun "maine ma" dar graba de a iesi afara si-a aratat efectul :sad:
la mine trebe sa se chinuie oleak sa-mi fure motorina , caci n-am dacie 8) , capacu de la rezervor e facut de un neamt cu oleak mai mult creier decat un designer de dacia 1310 |
Quote:
|
pfaai de cand n-am mai bagat un cs ... nu-mi merge pe calc din cauza windowsului cred ....
MnezO , lasa wall-hack-u :lol: |
Quote:
|
nemtii is mesteri in lucruri bune , numa romanu e in lucruri rele :)), e atat amuzant , dar totusi si trist .
|
furt bandouri LCO
cum spuneam: ofer recompensa celui care imi ofera date concludente pt prinderea lui. |
ba, da politia nu o gasit nici o amprenta, ceva....
ca la cum se plimba pe acolo.. tre sa i fi dat el vro spargere, si sa fi fost prins.... |
Quote:
Dar sunt sigur ca nu le-a furat pentru el, mai sigur le-a furat la comanda pentru cineva. Poate hotul lucreaza intr-un service, pe undeva la tinichigerie , merita sa incerci o varianta care a dat rezultate pozitive la un amic : a dat anunt la ziar (Ev) cum ca ar cumpara un anumit tip de cd player , si ghici cine l-a sunat , exact hotul :-P:-P:-P , si-a luat ala o bataie sora cu moartea si apoi l-a dat la militie :twisted: Incearca oricum nu mai ai ce pierde !!! In targ , la masini , duminica ,nu cred ca le aduce.....sigur le-a luat la comanda. I-as impusca pe aia de cumpara lucruri furate. Numai ei stimuleaza hotia si furturile !!! |
Quote:
inalt(1,80-1,85), tuns scurt, frunte lata, putina chelie, fata dreapta, slab, geaca de piele, blugi inchisi la culoare, f inteligent si inarmat periculos(cu bandouri). va rog sa nu'l raniti ... mi'l lasati mie :evil: plus de asta mai e un coleg din cartier care la fel a ramas fara oglinda dreapta, eleron si nu mai stiu ce ... deci e meserias. |
naspa ovidiu
din pacate stam intr-un cartier de *** si n-ai ce face astia merita agatati de masina si plimbati tot orasul bafta |
Eriksson buna asta cu legatu de masina....sau sa ii se taie un deget de la mana...ovidiu o mai auzit ideea mea..:D
|
Quote:
Iar pentru violatori..castrarea frate !!!! Si sa vezi cum s-ar cuminti,imediat . Pace to all. |
castrarea fara anestezie si alte prostii . ii pui baluba pe tava , si dai cu un toporas :twisted::twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning