Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

Bogdan.IS 11-01-10 18:04

Re: Cafeneaua Ieşenilor

cred ca mai am 1 gram de motorina in masina ... mai ma aprovizioneaza taicamiu :D

zorro6299 11-01-10 18:20

Quote:

Originally Posted by Bogdan.IS (Post 2967108)
cred ca mai am 1 gram de motorina in masina ... mai ma aprovizioneaza taicamiu :D

:-P fiecare cum poate , dar poate ai vrut sa scrii ....ma mai aprovizioneaza taicamiu ...ca " mai ma aprovizioneaza " nu suna asa bine ;)

Dar stai linistit,cu 1 gram de motorina nu-ti fura nimeni masina :-P esti asigurat :-P

Bogdan.IS 11-01-10 19:00

initial vroiam sa spun "maine ma" dar graba de a iesi afara si-a aratat efectul :sad:
la mine trebe sa se chinuie oleak sa-mi fure motorina , caci n-am dacie 8) , capacu de la rezervor e facut de un neamt cu oleak mai mult creier decat un designer de dacia 1310

Eriksson 11-01-10 19:04

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 2966504)
Off Topic !! :P de plictiseala ! ca ma baneaza astia pe Cs :)))

pai daca nu ai folosi coadele alea =))

Bogdan.IS 11-01-10 19:15

pfaai de cand n-am mai bagat un cs ... nu-mi merge pe calc din cauza windowsului cred ....
MnezO , lasa wall-hack-u :lol:

zorro6299 11-01-10 19:28

Quote:

Originally Posted by Bogdan.IS (Post 2967304)
initial vroiam sa spun "maine ma" dar graba de a iesi afara si-a aratat efectul :sad:
la mine trebe sa se chinuie oleak sa-mi fure motorina , caci n-am dacie 8) , capacu de la rezervor e facut de un neamt cu oleak mai mult creier decat un designer de dacia 1310

Stai linistit...fa plinu la masina si...da zvon in cartier, ca n-o sa mai gasesti nici capacul , nici benzina...poate nici masina :-P , nu-s nemtii mai destepti ca romanii , nu te pune cu romanu ,adica cu tiganul roman , gaseste el o solutie....leaga aripa la avion cu o sarma si tot aterizeaza :-P

Bogdan.IS 11-01-10 21:45

nemtii is mesteri in lucruri bune , numa romanu e in lucruri rele :)), e atat amuzant , dar totusi si trist .

ocaruntu 12-01-10 00:07

furt bandouri LCO
cum spuneam:
ofer recompensa celui care imi ofera date concludente pt prinderea lui.

bakal 12-01-10 12:39

ba, da politia nu o gasit nici o amprenta, ceva....
ca la cum se plimba pe acolo.. tre sa i fi dat el vro spargere, si sa fi fost prins....

zorro6299 12-01-10 14:36

Quote:

Originally Posted by ocaruntu (Post 2968459)
furt bandouri LCO
cum spuneam:
ofer recompensa celui care imi ofera date concludente pt prinderea lui.

I-mi pare rau pentru tine, e trist ce se intampla in oraselul nostru de cacat.Asa am ramas si eu fara buson la rezervor la duba , si fara capac la GPL de 2 ori , tot din fata blocului.Trist.
Dar sunt sigur ca nu le-a furat pentru el, mai sigur le-a furat la comanda pentru cineva. Poate hotul lucreaza intr-un service, pe undeva la tinichigerie , merita sa incerci o varianta care a dat rezultate pozitive la un amic : a dat anunt la ziar (Ev) cum ca ar cumpara un anumit tip de cd player , si ghici cine l-a sunat , exact hotul :-P:-P:-P , si-a luat ala o bataie sora cu moartea si apoi l-a dat la militie :twisted:
Incearca oricum nu mai ai ce pierde !!! In targ , la masini , duminica ,nu cred ca le aduce.....sigur le-a luat la comanda.
I-as impusca pe aia de cumpara lucruri furate. Numai ei stimuleaza hotia si furturile !!!

ocaruntu 12-01-10 15:15

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 2969381)
ba, da politia nu o gasit nici o amprenta, ceva....
ca la cum se plimba pe acolo.. tre sa i fi dat el vro spargere, si sa fi fost prins....

a avut grija sa stearga urmele cu nu stiu ce ...

inalt(1,80-1,85), tuns scurt, frunte lata, putina chelie, fata dreapta, slab, geaca de piele, blugi inchisi la culoare, f inteligent si inarmat periculos(cu bandouri). va rog sa nu'l raniti ... mi'l lasati mie :evil:

plus de asta mai e un coleg din cartier care la fel a ramas fara oglinda dreapta, eleron si nu mai stiu ce ... deci e meserias.

Eriksson 12-01-10 15:20

naspa ovidiu
din pacate stam intr-un cartier de *** si n-ai ce face
astia merita agatati de masina si plimbati tot orasul
bafta

andreyutzu 12-01-10 16:07

Eriksson buna asta cu legatu de masina....sau sa ii se taie un deget de la mana...ovidiu o mai auzit ideea mea..:D

zorro6299 12-01-10 16:30

Quote:

Originally Posted by andreyutzu (Post 2969996)
Eriksson buna asta cu legatu de masina....sau sa ii se taie un deget de la mana...ovidiu o mai auzit ideea mea..:D

Corect....pentru fiecare furt sa le taie cate un deget :lol: n-ar fura mai mut de 10 ori ...corect ??? sau daca ar continua.... le-ar mai taia si mainile...picioarele...capu..si gata cu ei :twisted:
Iar pentru violatori..castrarea frate !!!! Si sa vezi cum s-ar cuminti,imediat .
Pace to all.

Bogdan.IS 12-01-10 18:05

castrarea fara anestezie si alte prostii . ii pui baluba pe tava , si dai cu un toporas :twisted::twisted:

All times are GMT +2. The time now is 07:24.

- Copyright 2026 4Tuning