![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
nu e blurry, dar pluteste; aerisirea aia din fata e ireala, iar bara fata nu inteleg cum se leaga de masina. de asemenea, geamurile sunt ireale.
|
Quote:
|
misto masina reme ... imi place qm sta janta spate:P da zici k pluteste ... maien vin si eu q un logan :-@ ... k n`am voie sa pun 2 masini pe zi.. bft!
|
2 Attachment(s)
a trecut ceva vreme d la ultima masina postata...so:arrow:
|
spoilerul spate l-ai tras PREA jos ;)
|
2 Attachment(s)
si eu q dulapu...:)
Ps . 1 lucru stiu k n`a iesit bine ... jantele miscandu`se:) |
Quote:
+ pragu'... + eleronu' stramb si fara continuitate prin luneta; + M vent ? :shock: + spoiler fata stramb; + semnalizare ireala; + culoarea masinii ireala. 1 lucru :lol: |
:-" ziceam ce am vazut eu :))) ...oriqm thx .... m`am strofocat si eu =)) sa iasa ceva..
|
@ Ca][n - Audi - ideea e buna, doar ca mie imi pare cam blurry :( si inca ceva ploapele is cam mari si dar o senzatie de irealism masinii :D
@ expres - Dacia - mai ai destul de furca, baga id meu acolo (clio4ss) sa te invat ceva ... |
2 Attachment(s)
Si varianta spate.. poate comm si la cea din fata ..va rooog!.. :!:
|
Quote:
|
pt inceput am sa va prezint lucrarile mele recente
|
Sod: nu se potriveste cu fundalul pe inserate..carbonu` ala e prea mat si janta spate e cam stramba :roll:
Dcrazy: pune pozele..doar o masina |
4 Attachment(s)
...........bmw z4 nu lam terminat azi lam inceput.........
|
doar o masina ..........bn...........imi cer scuze.........oricum nam mai lucrat de mult si nu mai stiu sa fac asa bn...........
|
mda nice da nu prea reale
|
pt incepator asa brush este admirabil ..
keep going z3-Neoane ireale mustang-lasa efectele cu lumini .. si bazeaza-te cat mai mult pe tuning .. si apoi daca ai u placerea sa pui lumini. Fa si o varianta dar conteaza tuningul ,nu luminile |
Dcrazy: ..bravo....sunt frumoase pentru inceput...incearca sa escluzii luminite de orice gen pentru inceput ;) bafta;)
|
2 Attachment(s)
Am deschis si io un pik ps. ca ma plictisisem . nue prea buna lucrarea :( pentru ca imi pika capu pe tastatura de somn :lol: :x
|
2 Attachment(s)
supra wip;)
|
1 Attachment(s)
mama de cand nam mai fost paici ... incepeti sa aceti super masini :D ia zicetimi si mie ceva de asta ..... nam mai facut una de 2 luni :(
|
............
|
Quote:
|
Quote:
puteai sa faci pleoape , badboy looku' nu prea da bine asha :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
@gdsfg - Logan Jeep - culoarea e prea tipatoare si se vede ca jantele sunt de fapt aceeasi janta si pe fata si pe spate
@yackone - Supra - ii misto asa simpla, poate un pic blurry la spoiler si prag in rest e oki ;) se presimte un concurs tare la supra @sodabubble - RSX - spoilerul spate e cam plat si evacuarea cam mica @mari_nsl - A4 - arata f bine nu vad greseli si chiar imi place cum vine pe alb ;) bv mari @dr. crazy-tuner - ambele masini - e un inceput bun...ai inceput cu brush...ai facut modificari finute...bv tine-o tot asa! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
WIP
supra de la battle.. mai am de lucrat la ea ...iata stare in care se afla |
bara aia e ireala....si este si stamba :-? vezi ca o iei cu ea in sus :-P
|
e wip inca nu e centrata .. nu are ref.. n-am scos toate liniile de la disignul barii.. se mai vad cateva parti albastre... n-am mai facut brush de mult ...deci.. era de asteptat
|
2 Attachment(s)
Quote:
si acum ce ziceti de golful meu? e rau? |
Quote:
|
2 Attachment(s)
My ride .... kitul e brush, doar capota e c/p. Ce ziceti de ea ?
|
ai uitat o oglinda :lol: ..in rest .mie personal imi place ;)
|
+jentile putin blurry, maneru de la usa e urat rau..
|
1 Attachment(s)
Ooops , ma scuzati cu oglinzile... vroiam sa le schimb dar le-am lasat asa ... update... cat despre maner... chiar e atat de rau ? :lol:
|
2 Attachment(s)
VW G5 GTI
-buza ABT -grila fara sigle -mijlocul bari de carbon -coborata -inmatriculata RO :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
imi pre bine ca va placut loganu ... apropo janta pe spate nu e identica au aia de pe spate .... ma rog .. ultima noutate .. audi a2 :D faru dreapta e putin aiurea .. stelutele trebuiau sa fie strambe .. si culoare .... mia placut....
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:59. |
|
- Copyright 2026 4Tuning