Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

OmB* 25-10-06 22:28

Re: Comentarii lucrari!

(!8Y_M nu iti era adresat tie postul de mai sus ii era adresat lui shantzu si lui pufy.....

patriotu90 25-10-06 22:29

*RA_2fast4u - umbra laterala e total ireala ... in masca puteai sa pui plasa ...
*Reme - jantele si farurile tale imi par cunoscute ... sunt luate dp un audi??? (care e vt) ...
*Nubyan - spoileru fata descentrat si de proasta caliatate ... vynilu lateral ireal si de proasta calitate ... ai vopsit aerisirea dp prag ... jantele ... mie unu imi par plate ...

*(!8Y_M - dak faci c/p si se intampla sa mai fi facut altcineva c/p de pe aceeasi masina (reala) nu e nimik ... nu se ia nimeni de tine atata timp cat ai poza cu masina originala ... nimeni nu s-ar fi luat de omb* dak ar fi dovedit k nu a copiat spoileru dp o masina virtuala ...
*OmB* - chestia cu copiatu nu e o regula pe forumu asta pt k nu e dedicat in totalitate vt-ului ... pe site-urile facute special pt asa cva ai fi fost cu siguranta pedepsit ...

OmB* 25-10-06 22:42

da patriotu90 eu am inteles msg inca de la shantzu (ma repet nam stiut de "regula" asta)... dar ma deranjat faptul k se baga unele pers kre vb degeaba .....

pufy 26-10-06 00:20

de ce vb degeaba omule?pentru k tu nu ai pic de respect pentru munca altora?huh.......by the way....imi dai si mie niste lecti de citit?k se pare k nu prea ma pricep......

DjVictor 26-10-06 09:30

2 Attachment(s)
Dacia mea ! Comentati ...

Ace Axel 26-10-06 10:17

n-ai facut mare lucru ... plasa e oribila... iar in partea dreapta a spoilerului ai o pata neagra

OmB* 26-10-06 15:01

Deci... din mom. acesta eu nu mai am nik de discutat cu tine... eu nu intru aici k sa stau sa ma cert ... de azi nu mai iau in considerare posturile sau pm tale adresate mie .....( si asa de ramas bun ... aratami si mie 1.unde am scris eu k nam luat spoileru de pe masina aia ....2.unde lam "acuzat" eu pe shantzu k fura munca altora dak tot zici k nu vb degeaba si k stii sa citeshti)...

cobbo 26-10-06 15:31

2 Attachment(s)
...si masinutza mea...inca nu e gata...dar totusi comentati

shantzu 26-10-06 15:46

nu va mai certati ;) ca va certati degeaba , omb daca tu nu ai luat acel spoiler de pe seatul pus de mine cand vedeai postul meu sigur puneai poza cu spoilerul ;)
daca nu stii afli acum : lucrarile de pe digimods nu sunt c/p ;) sunt brush .... de aceea am facut atat scandal

OmB* 26-10-06 16:04

Mai am inteles ce ai vrut tu sa zici .... sincer nu miam dat seama k e brush... dar asta nu intelegetzi voi k eu nu am zis nicaieri k nu am luat spoileru de pe masina aia.......

AdY9005 26-10-06 17:08

Quote:

Originally Posted by cobbo (Post 599711)
...si masinutza mea...inca nu e gata...dar totusi comentati

culoare ireala

Reme 26-10-06 17:42

Quote:

Originally Posted by patriotu90 (Post 598990)
*RA_2fast4u - umbra laterala e total ireala ... in masca puteai sa pui plasa ...
*Reme - jantele si farurile tale imi par cunoscute ... sunt luate dp un audi??? (care e vt) ...
*Nubyan - spoileru fata descentrat si de proasta caliatate ... vynilu lateral ireal si de proasta calitate ... ai vopsit aerisirea dp prag ... jantele ... mie unu imi par plate ...

*(!8Y_M - dak faci c/p si se intampla sa mai fi facut altcineva c/p de pe aceeasi masina (reala) nu e nimik ... nu se ia nimeni de tine atata timp cat ai poza cu masina originala ... nimeni nu s-ar fi luat de omb* dak ar fi dovedit k nu a copiat spoileru dp o masina virtuala ...
*OmB* - chestia cu copiatu nu e o regula pe forumu asta pt k nu e dedicat in totalitate vt-ului ... pe site-urile facute special pt asa cva ai fi fost cu siguranta pedepsit ...

da man sunt de pe audi dar mu am inteles jantele si voi le luati de pe masini care sunt si vt si am luat o parte din far, nu tot farul.. ;)

DjVictor 26-10-06 19:28

2 Attachment(s)
Ce ziceti de Bmw'u meu ? S-ar putea sa mici defecte dar din cauza calculatorului. Lucrez momentan pe un pentium 2 ... e monitoru naspa rau

patriotu90 26-10-06 20:18

*cobbo - in partea de jos nu se vad in totalitate rotile ... pot sa zik k se vede un fum ciudat ... acea parte e transparenta ...
*DjVictor - eleronu blurry .... fara prelungire ... cand ai decolorat capota ai luat-o cu tot cu stema ...

*Reme - eu unu nu iau jante dp vt-uri ... te rog nu ma baga in aceeasi oala ... iar farurile au fost muncite de om pt ca din cate stiu in originala nu erau aprinse angel-eyes-urile ...

DjVictor 27-10-06 09:39

2 Attachment(s)
Um M3 SCL gata ... dati-va cu parerea !

All times are GMT +2. The time now is 06:56.

- Copyright 2026 4Tuning