![]() |
Re: Club ESPERO
Hai ca poate ma fac de ras,dar eu stiu ca-i h1,daca gresesc...sryy:sad:
|
Eu stiam de h7 dar la magazin au zis h1,dar oricum eu stiam ca poti sa pui becurile de la faza lunga la faza scurta si merg
|
Uite ca nu stiu prea bine,eu tot de h7 stiam,dar exact aceeasi faza am patit ca tine,la magazin mi-a zis h1...nu vreau sa te incurc..nu`s nici pe mess ,alde inger sau hot man..sa-i intreb...:sad:
|
are H1
|
1 Attachment(s)
Este h1 sigur (eu miaim pus xenon de curand si h1 am luat)
Pe faza lunga este tot h1 iar la proiectoare este h3 |
Nu doreste nimeni niste jante pe 16? sau schimb cu 14 plus dif:lol:?
|
Ms mult baieti,maine o sa ii pun si eu un kit de slim xenon 6000 k de 35 w,ce ziceti este diferenta mare,am condus multe masini cu xenon dar am inteles ca espero au farurile proaste si nu ar da lumina cum trebuie
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Este o diferenta majora cu xenon pe espero,intradevar farurile de espero cu becuri normale sunt o problema mare dar deh...
|
4 Attachment(s)
Cumpar arcuri sport spate:))
Ehh....mi-am plinit visul :X Pozele facute la repezeala...frig afar domnle`:???: |
Frumos ! Vad ca nu te opresti neam...Good job ! Felicitari!
|
1 Attachment(s)
Merci,merci!
Pe plan audio,au sosit hertz-urile,am decodat kenwood-ul,iar poimaine imi soseste statia aceasta,un GTA 460:lol: |
Gata astazi montai xenonul,nu pot sa zic decat mie mai mare dragul sa ma plimb pe unde e intuneric,se vede bestial,il montai singur singurel.Apropo voi pe gpl aveti obturatorul ala de aer care este la iesirea din carcasa filtrului de aer,mar bate gandul sa il dau jos sa o las cum este e din fabrica sa traga mai mult aer,dar am inteles ca nu ar mai merge bine pe gpl,voi ce parere aveti?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning