![]() |
|
Re: Diverse discutii
pai la cat de zgarcit esti tu , te bucuri pt aia 100 de mii care ii scoti la fapta asta ;)
|
Quote:
factura de la imbunatatiri ,daca nu ai factura trebuie sa ii zici o valoare reala cu care sa te despagubeasca in caz de ceva . iar tie iti face valoarea si in functie de anul, modelul masinii. tare aia cu spartu farului , se pare ca unii sparg faruri in fiecare zi :)) |
Quote:
|
Quote:
|
Ma doare la basca, plateste tata si are de unde, uite ca unii sunt destepti si se prind de manevrele care le fac ! Eu am masina asigurata la 3000 euro, din care 1000 numai imbunatatiri ! Si de ce sa nu profit ? Se sparge farul, imi da unul nou si imi mai da si bani de buzunar !
|
mdea...super afacere ....
cum ne-ai dat tu in gat asha o sa te dam si noi :mrgreen: sa vedem atunci cine rade :D |
Esti smecher mah ! ti-a luat tactu cotet sa te plimbi cu el pe strada ca barem la asta sunt ieftine reparatiile la passat mai aveai putin si plangeai cand l-ai trosnit pe DINU !:lol:
|
arunc o in dambovita ia ti 3000 d euro si atunci poti sa zici ca ai facut afacere ,nu sa te bucuri la 10 lei de la o pleoapa
|
Quote:
|
Quote:
|
Sa ii f...t in gura pe toti care cred ca iam dat in gat ! Chiar daca sunt probleme intre noi si ne certam si ne injuram ca prostii, asta ar fi ultima chestie care as face-o !
Si nu sunt 10 lei sunt mult mai mult, dar nu intru acu in detalii ! |
Hopa incepi sa devii recalcitrant vezi ca-ti creste tensiunea calmeaza-te cocosh ca nu face bine la inima ! Si ai grija cu f...l asta ca nu se stie !;)
|
Ce nu se stie, nu am nici o retinere sa zic ca stiu ca nu am facut nimic, si faptul asta e de ajuns !
|
Quote:
bai tata eu cred ca tu esti bolnav sa mor tu suferi sa fii apreciam cine plm te apreciaza pe tine cu basina aia de masina mah ?:lol: |
auzi..pt 300 000 :))))))))))))))
sa mor de nu sunt neutru intre voi..dar plm..300 000 ? las-o in plm de treaba!! a ea e asigurata pe la vreo 15-16 000. iti dai seama ca pot face, nu? :))))) afecri din astea cu melci de 3,5 lei fac toti jmeckerii... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning