![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
Quote:
|
am vazut azi la Stiri........La un control din trafic.......la amendat pe cineva pt ploapele de la faruri.....si pentru kitch-urile de pe masina (Toba Cu leduri TUNING) :))
oare se leaga si pentru paravanturile de la geamuri ?????? |
Am vazut si eu...
Mi se pare patetic. Si care e problema lor daca eu vreau sa imi lipesc plastic pe faruri? Mi se pare foarte aiurea... |
ii bataie de joc pe oameni....imediat o sate amendese daca ai suspensie sport.......si una alta:)))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dar portbagajul ala de sus, ce face? Dar masinile de politie, sa nu imi spui ca au fost in tunelul aerodinamic pentru sirene! |
Buna asta cu tunelu' aerodinamic! :lol:
|
Manuale VW Golf 4
Am nevoie de orice manuale pt. VW Golf 4 AVB (1,9 TDI 101 cp) din '01 ..Am gasit pana acum doar:
o VW 1.9TDI Engine [SERVICE] engleza o Volkswagen.Golf.Jetta.R32.Official.Factory.Repair. Manual.1999-2005 o Manual intretinere Am nevoie neparat si in special de un manual de reparatii in lb. romana! |
Re: Manuale VW Golf 4
Quote:
|
Am gasit acolo dar ca sa le scot trebuie sa imi fac cont si cand iti faci contul trebuie sa pui acolo: model de masina, inmatriculare, de ce am ales "vwforum.ro" si alte alea!
|
4 Attachment(s)
Pentru ce anume cauti? ce problema ai? poate gasim asa mai usor.
Sper sa iti fie de folos, manual de reparatie chiar pe cod motor nu cred ca o sa gasesti: |
Manual de reparatii nu pentru motor ..Pentru restul masinii! Oricum multumesc mult Razvy, fac un suc la vara!
|
acum sunt la munca, mai ma uit si acasa, s'ar putea sa am :), lasa sucu', bem o bere la vara (nu pe banii tai);))
|
iti dau si scheme electrice?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |
|
- Copyright 2026 4Tuning