![]() |
|
Re: Club TICO
Quote:
|
Eu oricum glumeam :D
Eu unul am o metoda diferita :lol: |
Quote:
crapa geamul + vopseaua cred :))) @alex cred ca merita macar ca sa poti deschide usa... probabil ca e ceva cu spirt sau o chestie dasta ca sa se topeasca mai repede gheata:-?? nu stiu :) tot ziceai la tine pe topic ca vrei sa verifice cineva... a zis tata ca imi ia unul si pun un feedback dupa ce vad cum merge :)) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
cel mai indicat e 50% apa 50% antigel si poate cobora pana la -30grade sau mai e o varianta iei alcool de 80-90grade si rezista pana la -70-80grade asa ceva se foloseste in rusia (stiu din sursa sigura) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
[ |
Quote:
|
Quote:
Quote:
PS: Cu antigelu nu stiu cum e.... nu l-am schimbat niciodata, mi l-a pus doar mecanicu :oops: Dar cand am cumparat, tipul de la Daewoo (dimitrov) mi-a dat cantitate ca sa pun 50:50 cu apa distilata. Nu m-am uitat sa vad ce fel de antigel e, dar asa stiam si eu ca se pune... Deci recomand cu toata caldura magazinul de la Dimitrov, zona Obor :lol: |
online : Asteptam poze...
offline scurt...pm me va rog cei in masura...ce parere avetzi despre 1.9 tdi renault laguna / megan 1996 ? |
salutare, am avut si eu probleme cu geamurile inghetate.. gheata de aproximativ 15mm, dar in juma de ora erau dezghetate... caldura in blana si mai dadeam cu racleta din cand in cand... in rest toate bune si frumoase la mine
|
eu m-am lecuit cu raleta, datorita ei vad stelute:), mai bine caldura la blana si astept 2 min in plus
|
cu stickerele alea facem ceva? cunoaste cineva un loc unde s-ar putea face? am facut formatul vectorial, dar nu am unde sa le scot! dau formatul vectorial la schimb cu un autocolant prin posta:D
|
Sunt doar discutii pur amicale si idei imaginare...practic nici in ziua de azi nu am aflat nici eu...absolut nimic....nici macar despre ce s-a discutat..... se pare ca lumea pastreaza secret....cine a fost la intalnire stie...sau nici macar aia nu stiu.... a sosit iarna...vine craciunu' , trece revelionul...si tot nimic....si uite asa unu cate unu ....vinde tico... isi ia alta masina....si dispare din peisaj....:D:D:D
|
nu pastram secret, am eu unde sa le scot, am vorbit cu omu si mi-a zis sa ii spun cate vrem... 5lei/buc ... doar sa-mi spuneti cati vreti
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning