![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
asta e o scuza ca sa dai tu mesaje si sa injuri pe toata lumea nu?
Lasa ca stim noi. Astept nou` tau numar offline pe mess sau ceva. |
0764177768 , nu e scuza;)
|
stie careva de vreun accident aseara prin valcea ? cica a murit un baiat si o fata, la pro tv au zis ca faceau curse si aveau 135km/h.....
|
Chiar sunt curios, il cunostea careva?? Stie careva cate ceva despre el?
|
Am inteles ca ar fi vb de un Renault Megan sedan VL-99-ALX si sa intamplat pe DN64. Se alerga cu un BMW si ar fi facut accident si ala cu BMW.
|
laguna 2 vs bmw
|
am eu niste poze cu fata si cu baiatul necenzurate cine le vrea i le d-au pe idul de mess:narcisvl
|
da au fost prieteni buni cu mine...dumnezeu sa ii ierte...sa intamplat la iesire din dragasani spre craiova... pacat....el a avut un cielo cu acelasi nuamr inainte..dar la facut cam praf..apoi si`a luat laguna...primu accident...tot cu fata era... acum se pare ca a fost ultimu drum...el era la 12a...ea la 12 g...eu sunt la h.. prima data au fost zvonuri ca eu am fost...ma sunau prieteni si erau speriati cand raspundeam la tel ..nu credeau ca sunt eu...
|
Nu va suparati..nu am inteles ceva:
Baiatu si fata erau in aceeasi masina? sau erau 2 masini diferite? Eu am inteles ca ei 2 erau intr`una si in cealalta altcineva....de asta sunt mirat..acuma va rog nu va suparati :D Oricum ...e foarte urat si naspa ce sa intamplat:( |
baiatul si fata erau intr-o masina (Renault) si mai era inca un baiat intr-o alta masina (Bmw).... Dumnezeu sa-i ierte !
|
https://www.youtube.com/watch?v=bC5CojVcg5s
http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...-dragoste.html :???: DUMNEZEU SA'I AIBA IN PAZA !!! |
daca ati vedea pozele de la fata locului,nush cati dintre voi o sa va mai duceti pe bulevard sa alergati la refuz
|
am vazut eu 2 deocamdata:(
|
pe bulevard nu se va potoli niciunul:)
|
Frate am vazut si eu pozele si intr`adevar, foarte foarte naspa...dar nu trebuie judecata toata lumea pt un accident....nu am zis ca a judecat vreunu....dar in general asa se intampla...daca se intampla un accident toti astia care se ocupa cu cursele sunt acuzati...de`aia sunt adeptul curselor pe 400m si nu celor la drum lung...unde sunt curbe, copaci, stalpi, alte masini etc. Vrei curbe...du`te pe circuit, nu ai circuit asta e...asteapta pana se face unu...oricum imi pare rau pt ei dar daca au mai avut un accident grav acum un an eu zic ca trebuia sa inteleaga ceva din asta....eu spun din propria experienta...am patit`o pe dealu negru...intr`o curba, era sa ajung ca ei, Doamne fereste, si de`atunci nu mai intru tare in curbe pt ca mi`a fost invatatura de minte. Vb unui baiat care a patit`o, Frate D-zeu nu e caine, iti mai da si cate una dupa cap.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning