![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
1 Attachment(s)
Mai greu asa..dar merge.:crazy:
Eu is Sergiu. |
Quote:
|
BAFTA CU LOGANU IN CONTINUARE SI NUMAI RESPECT:twisted::twisted::twisted::twisted:
|
Zici sa bag mai bune..nu stiu daca merita,adica na,daca pui mai bune calitativ o sa mearga jocul si mai greu. :) Eu zic ca sunt ok asa cum sunt. Si oricum nici alea ce le-am pus nu le-am pus bine,mai am muuuuulte de facut,asta ce-am pus acuma e doar asa,sa vad in teste,ca asta e prima mea masina ce o convertesc din 3ds in Slrr. :)
Voi vedea,ce gasesc poate bag si ceva custom,adica nu stock,ma gandeam sa fac un kit..dar prima data sa nimeresc pozitiile jocului,ca acuma bara e la 2 metri in fata masini,capota e pe undeva langa scaun,scaunele alea sunt prinse de sasiu,si trebuie selectate cu grija si scoase afara sa fie scaune simple ce le poti cumpara,intelegi voi.;) |
Quote:
|
FesnicIlie frumos Golful tau;)
|
pt ce vers o sa fie ???? sper ca sa mearga pe toate :D frumos :D bafta
|
@KrYpToN: dc nu iti bagi tu LE2 ala sa nu mai ai prob de genu, de versiune etc ;) e o versiune foarte stabila !!
|
poi pt ca in mwm acuma am tot ce-mi vrea .... =)))) nu mai stau sa bag iar tot ce am am avut o tentativa :))) am stat juma de ora numai pt masini
|
de unde pot lua si eu versiunea LE2 si niste masini jenti etc... ? :)
|
sal am si eu o intrebare pentru voi dak se poate ...... am instalat si eu jocul si mi la sters cineva si acum cand vreau sa rulez imaginea cu deamon tools imi apare "uninstall" in nu imi mai apare cu install .... ce pot sa fac sa instalez jocul iar ....
|
Cand o sa bagi Loganu gata terminat aici , imi reinstalez SLR , si numai cu Dacia merg !!!:> Respect !
|
SUPER TARE LOGANU RESPECT foarte bine arata ma rog mai are finisari cum ziceti voi. SPER sa-l gatati stiu ca ii ff greu dar va rog sa nu-l abandonati sstiu ca ceilalti au abandonat pentru ca ii ff multa munca nu ca NU STIU DIN potriva se stiu ff bine dak au inceput un proiect EU NICI NU STIU DE UNDE SA INCEP :P si cand va fi gata cred ca o aiva la DOWNLOADURI peste 500 pe zii :P RESPECT pentru toti de aici ce se tin de joc Respect all aaalllll
|
@adidas1: Uite aici gasesti patchu pt LE2
@crysu99: incearca sa`i dai uninstall din Control Panel/Add and Remove Programs, daca nu vezi ca cva pagini in urma e un link cu jocu deja instalat, il iei il dezarhivezi si te joci, e varianta 2.21 mwm, in caz ca vrei versiunea LE2 lasa un PM cu id`ul ~ |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:35. |
|
- Copyright 2026 4Tuning