![]() |
|
Re: Discutii...povesti, noutati din zona HD/DEVA
parerea mea e ca ese bun clip-ul,dar cat de cat socant.Aici depinde de mentalitatea fiecarui sofer,deoarece unii se pot uita zile in sir la clipuri de genul asta si sa nu aiba nici o treaba,sa se suie in masina si sa goneasca cu sute km/h.Aici depinde de fiecare,chiar daca ai vizionat un filmulet, de genul celui de mai sus,sau nu.Parerea mea.
Quote:
|
eu zic cine e constient si tine la viata lui nu trebuie sa se mai uite si la videoclipuriile aleea ca sa circule prudent si cu bun simt.si acela care circula incostient o sa zica de fiecare data acolo e filmat si in realitate nu e asa si el nu o sa pateasca niciodata nimic..pana la urma toti suntem supusi greselilor
|
Quote:
|
la cat e de socant clipul toata lumea va circula de acum regulamentar si extrem de preventiv de frica sa nu zica cineva ca o au mica
:D oricum la cat sunt acum amenzile pentru fapte de vitejie in trafic trebuie sa ai si un cont in banca substantial, altfel in cateva luni trebuie sa iti vinzi masina. |
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
Si eu am vazut Skoda rosie in seara asta :D Am crezut ca-i balauru la femeie :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Spike, cresti pe zi ce trece in ochii mei :)
|
Quote:
|
Quote:
unde sa mai cresc ma frs ca si asa is mare vrei sa nu-ti mai incap in ochi :lol: |
Quote:
urechi , nas , limba , degete |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|