![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
aleks , ce scandaluri au fost ??? ca eu am vazut liniste si pace la evenimentele cu masini ... mai putin la tuning day's cand o intervenit jandarmii la o cearta sa ce-o fi fost ...
|
Quote:
|
Quote:
daca eu spun ca nu se fumeaza in sufragerie si se fumeaza doar pe balcon trebuie sa imi faci pe plac ..pentru ca asa e frumos si civilizat daca uni oameni vor sa isi faca propriul show sa si-l faca acasa la ei ! tu ca organizator trebuie sa ai grija sa nu se intample nimic neplacut totul trebuie sa fie intr-un cardu civilizat si ogranizat ! Cred ca am fost destul de clar si de precis |
e o discutie fara rost in momentul de fata ... cine a fost de fata stie, cine nu, continua cu presupunerile.
|
nu am explicat destul de clar?
|
scuze ca ma bag dar eram si eu de fata la sv cand io zis la unul din baietii din crazy sa iasa afara si sau dat doar cei de la 4tuning...
|
cearta asta pana la urma a fost la sv sau la is?
|
armandot din cate tin eu minte la ambele evenimente au fost probleme...iertare daca am scris prostii
|
eu zic ca a fost dinu patriciu , pentru ca se vedea un pixel albastru :lol::lol:
|
n'are rost sa mai discutam despre ce a fost ... conteaza ce va fi, iar cel mai important e sa nu se mai repete, oricum 4t nu cred ca va mai primi ajutor in IS si SV, cel putin nu dupa ultimile evenimente din zona.
|
Orgolii mai mari decât orice.
Fiecare vrea să fie cocoş pe grămada lui de gunoi si niciunul nu lasă 1 cm de la el. E bine, o să fie totul minunat şi la vară cald. |
Off Topic !! :P de plictiseala ! ca ma baneaza astia pe Cs :)))
|
Quote:
|
Eu merg pe motorina :))
|
Mnezo,golful tau e 1.9 TDI PD 4motion ?:D
Ma chinui sa gasesc si eu un topic cu ceva detalii ;;) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:27. |
|