![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Salut. Am si eu nevoie de putin ajutor cu un numar de telefon ceva la cineva cu platforma sa merg pana la Giurgiu,mai de criza asa.
|
Quote:
|
Cine se pricepe la montat filme?
Vreau sa facem gen Low Familia(materialul este gata decat trebuie prelucrat). Multumesc:D |
Cine are sau cunoaste pe cineva care vinde un disc de ambreiaj de e46 316i ?
Am constatat ca imi curge ulei si am desfacut motorul sa schimb garnitura. Dupa aia am constatat ca motorul e PLIN de smoala (ulei intarit si alte rahaturi). L-am desfacut pana la ultimul segment, l-am curatat, si am aruncat un ochi si in cutie, si am constatat ca discul arata ca dreacu, deci acum ma costa si discul. Initial ma asteptam sa ma coste ~3-4 milioane (toate garniturile) acum, daca schimb tot kitul de ambreiaj, ajung pe la 15... |
Quote:
|
SH, dar in stare buna. Am incercat sa il sun pe LAF si am vazut ca are telefonul inchis.
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai dupa parerea mea e filmat ok..mai sunt cateva chestii urate(gen tremurat ,dar se pot baga efecte).
Material avem (ca timp ma refer ,cred ca o ora) Sper sa gasim pe cineva.Adica a fost dat la o persoana ,dar sa vedem mai multe variante:D |
La Multi Ani !
LA Multi Ani ! celor ce poarta poarta nume de flori ,de pomi si de tot cesi serbeaza ziua azi.
Cristos a Inviat , ptr. Catolici |
Re: La Multi Ani !
http://stefanghita.files.wordpress.c...hita.jpg?w=620
Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra dumneavoastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii Sarbatori fericite ! |
Paste fericit tuturor ! :-)
|
Paste fericit tuturor membrilor!!
|
Paste fericit,comunitatii Ploiesti !
|
Paste Fericit alaturi de cei dragi! Hristos a Inviat!:D
|