![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
pai am zis eu k am fqt eu spoileru'?... dak ma intrebai postam eu masina nu imi era rusine..... mia placut spoileru asa k lam pus pe masina aia.... vrei sa zici k spoilerele de pe masinile tale sunt facute de tine si ca nu sunt luate de pe alte masini???? |
daca sustii ca spoilerul nu l-ai luat de pe masina care am pus-o eu , pune tu poza de unde ai luat spoilerul si nu iti mai zic nimic
unele le iau de pe alte masini dar nu deja modificate virtual ;) |
ai face bine sa gasesti poza de pe care ai luat spoilerul al naibii de repede amice....si nu cred k esti u in masura sa il acuzi pe shantzu k fura munca altora..cel putin pana nu aduci dovezi(parerea mea e k nu o sa gasesti ...)..vezi k se lasa ku ban ...fiindca sigur stiai ce faci...
|
2 Attachment(s)
Comentati pls...
|
arata destul de inestetic alea 4 tevi....ce-i cu semnu ala de la puma?....incearca sa gasesti 2 jante diferite...k daca o pui tot pe aia nu e prea bine....
|
2 Attachment(s)
Quote:
in legatura cu spoilerul lui OmB* ... cu toti copiem cate ceva... masina lui nu seamana deloc cu cea de pe care a luat spoilerul... adica mi se pare putin cam deplasat sa il iei asa din scurt... omului i-a placut spoilerul l-a luat si l-a pis pe masina lui si si-a continuat viatza... era sa uit ce era mai important :)) ia comentatzi va rog si la daciutza mea... ca se pare ca celor mari nu le-a prea placut.... |
"Puma" i-am dat numele la masina.Cate-o data eu le dau nume la masinile care le fac.cat despre evacuari... aveti dreptate o fost o prostie k am pus 4 evacuari.ms pt comentarii
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Fratilor, am si oi o intrebare.... Daca prin absurd io aleg piese de caroserie (de pe poza unei masini reale), si le pun pe a mea (virtuala), iar mai tarziu cine-mi reproseaza ca le-a folosit si el.... inseamna ca-l copiez pe tipul respectiv?? Poate io le-a folosit pt ca-mi plac.. si fara sa stiu io ca le-a mai folosit cineva. Am citit ceva de genul.... "Da poza originala" Daca pun si poza originala.... mai ma acuza cineva de ceva.....?? Astept si io un raspuns...:D
|
in primul rand citeste un pik mai atent ce am scris.... nam negat k am luat spoileru de pe masina aia ... am spus k mia placut asa k lam pus pe masina mea... (nam stiut k e regula sa nu iei de pe alte masini deja modificate virtual pt k probabil si el la randul lui la luat de pe o alta masina nuh?)... am inteles msg lui shantzu .... cat despre pufy ce sa zik... invatza sa citeshti fratele meu .... si parerea mea e k nar trebui sa vb asa de park detii forumul asta....
|
2 Attachment(s)
:?
Ce parere aveti? |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:48. |