![]() |
Re: Club ESPERO
Quote:
|
Habar n-am,daca nu esti de fata sa auzi\vezi ce se intampla...cam greu sa`ti dai cu presupusul...:(
|
oricum pana fac rost de bani pentru ea..va sta pe tusa :D
|
Quote:
Dar si tu ai luat masina de la Razvan? Ultima data cand am fost pe la el avea o leganza frumoasa, i-am legat eu firele la un casetofon, dar o fi dat-o de atunci. A mea draguta merge bine, am scos-o azi la o "plimbare" pana la oras. Asa mi-e drag de ea.... Toate cele bune! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
p.s . asa-i si la mine,duminica incalt jantele cu 195/45/16 :D Nu am luat masina de la el,dar suntem preteni buni:) Si eu am scos masina la o tura,acum am vazut ca-mi scapa gaz prin spate,de aceea consuma nebuna,in rest,o iubesc,asa cum este ea,si buna si rea:)) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Am rezolvat si cu gaz-ul,acum am pus si jantele pe fata,trage greu nene,fata de 14,de 2x mi-a murit motorul,dar nu la plecarea de pe loc,merg usor cu 1-`a ,si i-o dau pe a 2-a mai la relantiu,fleosc moare motorul,invatat pe 14,nu avea stres:) |
3 Attachment(s)
Poze...spalate8)
|
frumoasa..... dar pe bara spate ai uitat sa dai!
|
A alergato prea tare(ca deobicei) si la cat de "grijuliu" este low.....
|
Quote:
p.s. a pupat nitica benzina :D,si m-am dat nitel cu ea pe curbe,asfalt uscat,jante late,parfum:X |
8 Attachment(s)
hai sa compltez si eu sedinta foto:-) evident daca mi da voie domnul geo-zga sa postez :blink:
pentru ca mi a trimis un pm de credeam ca vrea sa ma bata nene :punch: |
1 Attachment(s)
Hai ca avem espero frumoase,abia astept intalnirea :X
p.s. mane te sun sa vedem ,ce si cum,cu jantele..:-) |
Spuneti-mi si mie espero pe faza scurta ce are h1 sau h7 ca trebuie sa imi iau xenoane si nu stiu ce sa iau
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:27. |
- Copyright 2026 4Tuning