Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Tari & Concept Cars (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars.html)
-   -   Masini tari vazute la noi !!! (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars/5781-masini-tari-vazute.html)

Bogdan_mb 15-06-07 13:50

Re: Masini tari vazute la noi !!!

Quote:

Originally Posted by 69_SKZ (Post 949456)
are doar jante de alpina. E un M5 E34 veritabil,cum foarte rar intalnesti.O masina care chiar mi se pare tare....si e mai rara decat lambo/ferrrai/SLR and stuff :lol: :D

Multumesc de lamurire, mi se parea un pic ciudat spoilerul spate, intradevar o masina foarte tare, un sleeper adevarat.

P.S. e interesant si numarul ;)

boy_wonder 15-06-07 14:54

Puteti vedea noul Audi A5 in Bucuresti Mall.. deocamdata este acoperit, dar va fi dezvelit pe 19 iunie :lol:

RAZvan15 15-06-07 17:25

azi am vazut un Laborghini Gallardo negru pe b'dul basarabiei.. era Honorius Prigoana ...
fara poze .... poate are cineva

-LEXION- 15-06-07 19:39

Urmarire Ferrari si Bentley in Cluj, scuzati limbajul pasagerilor si intarzierea afisarii....am si uitat de video :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=MBW3AFQdzak

teddy 15-06-07 20:07

bai filmarea nu e cine stie ce dar voi sunteti caterinca rau :lol: am murit de ras mai ales cu accentele alea :lol:

-LEXION- 15-06-07 20:27

v-am prevenit dinainte in legatura cu limbajul :P

bodo 15-06-07 21:32

deci m-am pisat pe mine de ras ce accent aveau :))

mike20 15-06-07 22:31

prea tari baietii kre filmau:))))..si masinile...marfa rau

Tboy 15-06-07 22:54

nooooo da' da-l mahhhhhhhh incoloooooo di fiiiilm :))

di48lo 15-06-07 23:17

Quote:

Originally Posted by vladdaman (Post 939806)
auzi outrageous arata-mi o tara din europa de est si nu numai care sa aiba masinile pe care le are tara noastra si in acelasi numar...sorry dar ai idee cate bentley-uri sunt in tara sau cate rolce-uri sau cate porsch-uri sau ferrari, sa stii ca nu doar in bucuresti poti sa vezi masini tari, nu vorbi daca nu cunosti si stai linistit ca sunt foarte multe persoane care nu isi declara averile, asa ca nu te lua dupa ceea ce auzi...intr-adevar sunt unele persoane care nu au ce manca dar sa stii ca nu mai sunt asa de multi aia, majiritatea persoanelor cu toate ca o duc bine se vaita aiurea, cat despre lefuri pe 100 de dolari nu mai munceste nimeni, nu cred ca mai exista asemenea salarii...si aia care ar muncii pe banii astia sunt niste mari prosti, om fi saraci fata de aia foarte bogati dar prosti nu suntem

Deja a trecut mult timp de postul asta, dar va zic ca in Ungaria deja sunt Zonda-uri, iar in RO nu cred ca exista la ora actuala. In Ungaria cineva are un Zonda, un Enzo, un Murcie, un Bugatti EB110, si alte raritati in total de 28.

Rookie 15-06-07 23:19

Tare rau Hummer-ul ala, super tare ...
Faza cu cele doua masini la semafor, criminal ... Eu as fi facut infarct direct daca vedeam asa ceva ...

silviu_fxx 15-06-07 23:26

Quote:

Originally Posted by di48lo (Post 950484)
Deja a trecut mult timp de postul asta, dar va zic ca in Ungaria deja sunt Zonda-uri, iar in RO nu cred ca exista la ora actuala. In Ungaria cineva are un Zonda, un Enzo, un Murcie, un Bugatti EB110, si alte raritati in total de 28.

Exista si la noi Zonda F daca ai sa cauti mai bine pe forum si am inteles ca s-ar invarti vreo 2 Enzo-uri pe la noi. Cred ca echivalentul tipului respectiv ar fi Tiriac la noi.

di48lo 15-06-07 23:40

Quote:

Originally Posted by silviu_fxx (Post 950502)
Exista si la noi Zonda F daca ai sa cauti mai bine pe forum si am inteles ca s-ar invarti vreo 2 Enzo-uri pe la noi. Cred ca echivalentul tipului respectiv ar fi Tiriac la noi.

Dik! Na aia da:D ... numa ca tipu ala din HU are numai 30 si ceva de ani...:x

Patrulei 16-06-07 01:03

1 Attachment(s)
deja a bagat targoviste in boala(al cui e slr,cine e baiatu` cu slr etc;)):D:Doricum e meseriee:P

Outrageous 16-06-07 08:21

Quote:

Originally Posted by c_bodo (Post 950342)
deci m-am pisat pe mine de ras ce accent aveau :))

era sa ma innec cu cafeaua, am cazut pe spate cu scaunul si mi-am rupt cablu de la casti, am ras vreo 5 minute LOOOOL ce accent au astia

All times are GMT +2. The time now is 08:16.

- Copyright 2026 4Tuning