![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Boh Ey !!!!!! COOOOLLL
Da arata bestial pur si simplu. Isteric si ca sa fiu sincer se poate face. De ce nu. Este o treaba foarte, foarte, foarte realizabila. Multumesc Mult ! |
2 Attachment(s)
as dorii daca se poate eleronul vopsit in culoarea masini numarul sa fie pe bara sa ramana portbagajul clean daca se poate si cu el patrat si normal , multumesc
|
2 Attachment(s)
Quote:
am incercat eu ceva ... nu mi-a iesit cine stie ce , dar sper sa iti faci o idee .,... culoarea exacta nu am reusit sa o reproduc , pentru ca lucrez pe calculatorul vechi si am un monitor de kakao |
Quote:
|
killerinc a iesit bine mersi , poti sa incerci si cu numar normal pe bara in dreapta?
|
2 Attachment(s)
Daca se poate sa-mi aratati cum i-ar veni masinutei cu jantele astea. Multumesc
|
2 Attachment(s)
As vrea sa vad o diferenta intre un clean look (eliminarea bandourilor si vopsirea spoilerului fata, cel de pe spate si manerelor) sau vopsirea manerelor, bandourilor si a celor 2 spoilere. + indepartarea siglei de pe portbagaj in ambele cazuri. Multumesc de pe acum!
|
1 Attachment(s)
O idee...
|
MS KTA87 nu stiam ca esti si aici :) Crezi ca ma poti ajuta si la varianta cu bandourile vopsite, manerele si spoilerele fata-spate (vopsirea elementelor negre de pe masina in aceeasi culoare) stii la ce ma refer... :) As dori o editare si a pozei nr 1 daca se poate. Multumesc
|
2 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nissan by evo ....
|
5 Attachment(s)
ceva idei ?
|
Ma ajuta cineva cu eliminarea bandourilor, vopsirea fustelor fata+spate si a manerelor? Si a2a cerinta-tot ce este element negru (manere, bandouri, fuste) in culoarea masinii. Sa am de unde alege :) Multumesc
PS: pozele sunt unpic mai sus:) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning