![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
|
pozele promise? ca am chef de lucru:P
|
8 Attachment(s)
Quote:
Azi am observa un fenomen pe care nu l-as fi crezut acum jumatate de an in urma..am fost la cel mai mare centru de dezmembrari din Braila(care avea in jur de 50 de Dacii in curte cu ceva timp in urma) si stupoare..:shock:.nu mai aveau NICI-O Dacie in curte, le-au taiat si dat la fier pe toate de nu am avut de unde sa iau 2 amarati de suporti mediani de bara fata pentru 1300.. E f trist ca ne exterminam batrana Dacie..asta mi-a intarit ambitia de a face ceva si mai frumos, si mai bun din Gordina mea si faptul ca trebuie sa am mare grija de ea si sa o protejez cat mai mult posibil caci gata..piese se gasesc din ce in ce mai greu, aproape deloc as putea spune.. Vestea buna e ca printre aruncaturi am gasit o bara fata frantuzeasca in stare f buna(dupa ce am s-o curat si lustruiesc o sa fie bijuterie) si doua tampoane spate f bune.8) Si poze cu bricheta SEIMA, are vine de minune pe noua plansa de bord8) |
daca mai ai nevoie de suportzi.. poate te descurc eu .
|
Quote:
Multumesc:-) |
am si eu bricheta la fel ca aia. O dau de pomana...
|
9 Attachment(s)
Quote:
Lucrarile la plansa de bord si la transferarea bateriei finalizate cam in proportie de 90%..mai sunt cateva chestii de aranjat si mutat,dupa cum voi mai avea timp liber..:rolleyes2 |
Quote:
|
Imi pare rau bogdan distanta asta ne omoara. Daca binevoieste domnul ygs sa se deplaseze pana in berceni e a lui. Imi cer scuze pentru off.
|
Un sfat Bogdane de la un maniac car audio :P, muta firul de masa pe podeau masini si curata locul unde il prinzi pana la tabla cruda.
|
zgarieturile de langa robinetul de caldura ai idee cu ce se pot scoate? ca am ei eu bord similar si acolo e matuit putin si nu stiu ce pot sa le scot:) ai vreo idee?
|
Quote:
In zona manetei pentru robinetul de caldura nu iti recomand sa lustruiesti sau sa freci cu nimic deoarece se curata insemnele facute cu negru;) Adi, acolo unde am prins cablul de (-) in portbagaj am curatat f bine vopseaua si am intarit cu sudura traversele de fixare a bateriei si a cablului:rolleyes2 |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Azi i-au sosit lu' Bogdan trompetele pentru carburatoare,din pacate el nu le poate vedea live atasez eu pozele sa poata fi vazute. Trompetele sunt turnate din aluminiu si finisate la CNC.
|
Quote:
Bine ca au sosit, incepusem sa-mi fac griji..ca astia aici pe la noi cand intra in greva iti ratacesc si coletul..:rolleyes2 Multumesc:-) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
|
- Copyright 2026 4Tuning