![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
gata am sters toate filmele ....
p.s nu ar fi mai bine sa nu numai filmeze nimeni nimic ...? |
Sunt sterse si ale mele.....dar ce zice IONUT-GBP eu zic k nu e bine sa nu se mai filmeze nimic.....daca suntem oameni, pai hai sa fim oameni, in sensul k daca filmam sa nu le punem sus.....ori le punem direct pe forum, ori sa le trimitem unul altuia pe mess asa cum s'a scris.
|
Fratilor eu zic sa trimitem intre noi pe mess tot ce o sa mai filmam de acum incolo... k asa poate nu suparam pe nimeni... Oricum au fost ok politaii k ne-au avertizat.
Si multumiri lui Kalu pt info :). Sa speram k o sa reusim sa-i facem si pe cei de la Rutiera sa se dea la liniute cu noi :)))) |
eu unu o sa atasez anumite filmulete pe forum la MR ca acolo nu prea se uita multi...iar voi puteti intra sa le downloadati, asta ce tine de MR sau MR si 4tuning..dar puteti sa uploadati si pe alte siteuri si sa dati linkurile pe mess ca e mai usor. Nu stiu, va ganditi si voi... ca sunteti mari :)
|
E adevarat, am gresit sa urcam filmuletele si ma numar printre ce-i vinovati:oops:. Chiar nu m-am gandit ca putem face rau involuntar altora. Sa nu mai repetam gresala si daca ne mai intalnim la o samanta, un suc si discutii despre masini zic sa ne anuntam prin mess. Am si o solutie pt cei care vor amintiri de la intalniri. Daca are fiecare un memory stick la el, cand ne vedem, eu am mereu la mine un mini laptop si putem copia, dar cu marea rugaminte de a nu le mai face publice in nici un fel. Savuram momentul live si cred ca e suficient sa avem doar noi materialul. Am sters si eu tot ce am postat. Pt ceilalti curiosi sa vina sa ne cunoasca personal si sa se distreze cu noi:D. PENTRU POLITIA RAMNICU VALCEA, MII DE MULTUMIRI PT INTELEGERE SI AVERTIZARE ALATURI DE SCUZELE NOASTRE.
|
Nu e vb de tine SYD ca si eu avea ditamai filmuletu...n`aveam de unde sa stim...acuma bine ca stim si am facut ceva in privinta asta....si asa e...cei care vor sa vada sa vina live ca nu muscam pe nimeni....stiu ca sunt o gramada de valceni care se uita pe forum si ori nu au user ori au dar nu posteaza...asa ca oricand sunteti bineveniti :)
|
Kalule...trebuie neaparat o legala..."sa se mai potoleasca sufletele astea" :)))
|
2 Attachment(s)
drifturi necontrolate ,dak merg cu traction control off :) am dat cu ea la pasaju din ostroveni cel nou,veneam dinspre supca am facut stg, in vit2 pe la 50 acceleratie blana,derapaj, si cand sa isi revina pe trasa am luat nisip si m-am indreptat cu partea dreapta in bordura:( si ca rezultat jante noi brat nou si s aavd maine ce e defect telescopu sau fuzeta ca am 2 cm in plus la unhiuri:( asa ca e periculos asfaltu la noi in oras,conduceti in siguranta ca oricand se poate intampla. o fractiune de sec a durat
|
a pus frate gutau niste borduri, stai`ar in gat....oricum la mine la bloc au inceput sa dea cu ciocanu in ele:))
|
iese careva la o tura, o plimbare mica ceva?
|
te lasa mami tau sa iesi pe afara ?
:lol: |
da, nu sunt ca altii sa nu ma lase tati...:>
|
vinde careva vreun laptop pe la 11 mil ?
|
Am io mirya la 13 milioane. Dar nu face nimic.
|
toti cei care aveati nr meu de orange stergeti`l...mi s`a furat telefonul. Daca va suna careva si va injura sau primiti mesaje aiurea sa stiti ca nu mai e nr meu...multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:54. |
|
- Copyright 2026 4Tuning