![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
offf... mie mi s-a parut textura fetei soferului putin ciudata ..si d'asta am zis "sofer fantoma" ...
nu face nimeni p smekeru dar ma gandeam k isi da seama... nu trebuia facut atat off topic p tema asta... |
Tks aLL 4 the advice's :D Keemo eu am inteles :D restu nu conteaza :D bft
|
@Bogdanuvl
DACIA LOGAN 1. jante plate - incearca sa gasesti niste jante in unghi asemamanator si mai mari pe care le potrivesti mai usor si pentru a nu fi blurry ;) 2. culoare ireala - culoarea e prea saturata, prea tare, mai scade-i din saturatie si din opacitate ;) 3. eleronul ce cauta acolo; e kitch 4. grila e cam ireala si cam stramba - cauta si tu un tip de grila din unghi nu din fata, de preferat unghi apropiat masinii pe care lucrezi 5. inearca sa nu mai faci decaluri pe masina! poate iese mai bine per ansamblu ------------------------------------------------------------------------- BMW E46 1. jante plate si luate de pe site. incearca sa iei jante de pe masini care sa aiba si discuri de frana, ca altfel trebe sa le faci tu si e greu. 2. aceeasi problema cu grila 3. decalurile! 4. eleronul cam la fel!! ;) care e treaba cu aia asa deschisa?! poza cu bmw-ul |
Quote:
|
3 Attachment(s)
e prima mea poza la care incerc sa deschid o portiera.. sper sa va placa:D
|
Quote:
incearca sa iti gasesti donorii la aceiaisi rezolutie cu baza... o sa iasa mai bine... si mai atent la detalii si o sa iasa decent ... bafta .. |
Quote:
|
Expres si Justin >Click Here< pentru provocari! Citi bine prima pagina! si mai putin cu posturi inutile ca implueti paginile numai voi! ;) bafta!
|
2 Attachment(s)
Ultima mea lucrare, sper sa va placa !
|
2 Attachment(s)
Sincer nu prea sunt multumit de lucrare dar nu prea am avut timp sa lucrez la ea...spuneti-mi greselile mai marei k sa le corectez pe acelea...
|
frumoasa masina nitro .. nu prea imi place qm se vede roata spate:) bfta
|
@ RAPJUSTIN
AUDI RS4 ---------------------------------------------------------------------------- Greseli: 1. usa deschisa zici ca e taiata cu ferastraul, trebuia sa faci ceva mai 3D asa. 2. plasa e ireala - foloseste alta plasa sau inchide-o la nuanta 3. neonul e ireal - scadei din opacitate si fa-l mai mic spread-ul Tuning: 1. frumos ca ai lasat-o 2. jante frumoase 3. interesanta ideea cu geamul plin pe spate ;) @Raresh Peugeot 206 WRC Tuning: 1. ai inceput de la ceva foarte greu, f frumos! 2. ai ales jante bune Greseli: 1.Faruri ireale, prea inchise 2. poate o folie sa ii fi pus :) @Nitro customs Alfa 156 Greseli: 1.prize de aer ireale 2. spoilerul fata, kre probabil e brush e prea patratos 3. praguri kre n usunt la vivel si nu sunt laaceeasi culoare 4.faruri ireale |
2 Attachment(s)
Comentarii va rog:rolleyes2
|
[QUOTE=Reme;1152359]@ RAPJUSTIN
AUDI RS4 ---------------------------------------------------------------------------- Greseli: 1. usa deschisa zici ca e taiata cu ferastraul, trebuia sa faci ceva mai 3D asa. 2. plasa e ireala - foloseste alta plasa sau inchide-o la nuanta 3. neonul e ireal - scadei din opacitate si fa-l mai mic spread-ul Tuning: 1. frumos ca ai lasat-o 2. jante frumoase 3. interesanta ideea cu geamul plin pe spate ;)/QUOTE] mc de aprecieri... am sa iau in onsiderare sfatul u:D |
Quote:
|
Quote:
frate dak te bagai la battle aveai votu meu sigur ... gg bafta |
2 Attachment(s)
mai am putin de lucrat..dar m-am plictisit lucrand la ea ..
:arrow: |
Quote:
|
Quote:
|
Multumesc de aprecieri.....RapJustin ai dreptate acum ca ai zis tu am observat si eu...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dar in fine fiecare cu parerile lui bafta |
keemo infinity`ul g35... nu imi palce culoarea .. emata si e ireal .. da imi place tuningul ..bft!
|
Quote:
|
Keemo, culoarea e destul de ireala ..uitate la reflexii ..au exact aceiasi culoare a masinii, de exemplu tu cum te vezi reflectat pe o masina rosie? te vezi tot rosu? sau vezi i culoarea hainelor tale, culoarea pielii?? Spoilerul are mai multe reflexii decat restul masinii ..sau cel putin se vede ca sunt reflexii dupa un donor in care era mai multa luminozitate! Jantele la fel se vede ca aveau mai multa luminozitate, ai scazut luminozitatea ..dar reflexiile inca se vad intense fata de masina! infine ..nu prea se potrivesc! si masca aia..prea ai intunecat-o! cam putine schimbari :roll: bafta in continuare ;)
|
masca nu e intunecata e luata dupa alta masina...;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
mai postez io ceva.. k vad k numai pune nimeni..:twisted:
|
2 Attachment(s)
plictiseala :D :D :D ... kre se baga la o liniutza????
|
:lol: ..tare idee,bravo :D..dar rezervorul unde e? :roll: ....
|
@ VW Bus dilio
WOW! ideile tale sunt superbe...imbina trecutul cu viitorul....calitatea lucrarii e exceptionala...nu am nimic de comentat @Infiniti G35 keemo culoarea e ireala man, excat cum ti-a mai fost zis mai sus...da senzatia ca e mata si poate o umbra ar ajuta cat de cat ;) @dragster omB* :lol: ce e asta man:lol: nu te supara ca te intreb, e de curse? |
1 Attachment(s)
hop si eu q julieta mea:D nu e terminata k m`am plcitisit:P
|
Quote:
|
taci ma k mie somn :-s aqm am facuto ... si n`am chef ... azi a fost cea mai naspha zi din viatsa mea:| si am incerkt sa ma inveselesc=)) :( sad...
|
Quote:
|
Quote:
|
Omb ... lol just lol.. prea penala :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
|