![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
RUGAMINTE MARE......
SE POATE SA IMI TRIMITETI UN MESAJ CU NUMELE SI NUMARUL VOSTRU DE TELEFON???? s-a bulit softul si a sters toate nr din memorie.... Multumesc frumos.......... |
pai daca folosesti chinezime din astea :twisted:
|
tel e bun....probleme au aparut de cand l-am scapat pe jos.....de cateva ori.........
|
se pare k s-a cam pierdut interesu; pentru acest forum. in consecinta vor primi mesaj cu ora si locul intilnirii din seara asta doar cei care mi-au trimis nr de telefon si cei care ii mai am in agenda.
|
https://www.youtube.com/watch?v=KIYzpRPZMY0
...cam asa ceva as fi vrut si eu anul acesta la romexpo.... (nu redeschidem discutia...) |
marfa rau.
|
poate doreste cineva sa vada cum a ajuns ursu JHN, masina care a trecut prin mainile lui andu
https://forum.4tuning.ro/42-galati-br...i/page-19.html |
Al dracu urs..la Andu nu ar fi vrut in veci sa se invarta, nici macar cu blocant
|
Sincer sa fiu ma asteptam sa arate mult mai rau.. spre jalnic.. in stilul in care a ajuns msk... Daca nu ii punea cacatu ala de stiker cu monster si penala aia de plasa in loc de proiectoare.. e cam cum a plecat de la andu... (dar cu bara).
Ii dau un 8 pentru conservare :) |
Au iesit petele! la ora 2 spalam camasa ...ce nenorocitzi :))
|
Acele pete trebuiau lasate acolo pe camasha si pastrata asa, cum se face in noaptea nuntii cu cearshaful :)) cand se aduce ca marturie :rolleyes2 :lol::lol::lol::lol:
iti zic eu.. trage inspre rosu camasa... |
Mersi Pit Bull :)))
|
Quote:
|
Quote:
|
la fizicul meu nu prea am ce sa vars :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:53. |
- Copyright 2026 4Tuning