![]() |
|
Re: Club CIELO
cat dai pe 4 bucati cu gume de iarna pe ele?
sunt pe 13 |
doar 4 pt intalnirea de maine seara ? :-??
la ora 20:00 1.CBD 2.SSD 3.manele 4.EDD |
[QUOTE=fashionboy;2436779]doar 4 pt intalnirea de maine seara ? :-??
la ora 20:00 1.CBD 2.SSD 3.manele 4.EDD 5.KTL |
vine si korbu..ne vedem diseara
|
5 Attachment(s)
s ar putea sa fie cam aglomeratie pe akolo ca e concert cu voltaj!sper sa gasim si noi un loc!si sper ca nu veniti cu masinile spalate ca a mea e murdara ca de obicei!
|
haideti in alt loc atunci... ? hmmm
|
8 Attachment(s)
am fost la polivalenta....dar din cauza aglomeratiei si a ploii ne-am mutat in parcarea realului din vitan...pozele vorbesc :d
|
mistooo...bv:D
|
deci ? pana la urma ? se mai face intalnirea ?unde un nr d tel cu sms ceva...
|
Quote:
|
Am sa pun si eu cateva poze cu el meu cielo asta doar daca nu deranjez,nu sunt din buc si nu am cum sa vin la intalnirile voastre:(
|
6 Attachment(s)
Aici sunt pozele:)...ast pareri de bine si critici,asta depinde de ideea la fiecare.Sunt dornic sa aud si idei noi si propuneri cu ce se mai poate face la masina:P
|
frumoasa!draguta si cu bun gust!dar daca ii pui niste jenti mai mari ar fi crima!nu ca as avea eu dar asta e pe primul plan!oricum fellicitari ca ai investit ceva banuti in masina!
|
sa speram ca se vor face mai multe intalniri de acum in colo ar fi bine sa ne adunam cat mai multi pentru a face bine cunoscut acest club!:D
|
Quote:
Sa fac o lista asa in mare cu preturile: 1)arcurile sport le-am luat de la un prieten care dezmembra o calibra si le-am montat pe masina mea tot cu el si nu mi-a luat decat 50 lei adica 500 mii vechi asa ca pt mine:P 2)plasa de la grila ramasese de la un alt prieten si mi-a dat-o ,deci am economisit inca vreo 30 lei; 3)pe jante am dat 250 ron(adica 2 milioane jumate)pe toate 4 cu cauciucuri cu tot de la un coleg de al lu tata(firma CMS pe 14" si cauciucuri 185/60 R14) 4)toba finala a fost cea mai scumpa adica 200 ron si am montat-o la tata la servici, 5)folia e pusa de mine cu 20 ron 2 suluri de folie...nu avea rost sa ma duc in servis cand stiu eu sa o pun, 6)filtru sport nu se vede am dat si pe ala 70 lei. Pe mine m-a costat f putin. App jante pe 15 am pus(borbet 195/50) si imi lovea in aripa si goala pe spate, In momentul de fata imi loveste si cu astea pe 14 daca am 5 insi in masina s iau un hop mai mare. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:57. |
|
- Copyright 2026 4Tuning