Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Tari & Concept Cars (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars.html)
-   -   Masini tari vazute la noi !!! (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars/5781-masini-tari-vazute.html)

-LEXION- 12-06-07 19:13

Re: Masini tari vazute la noi !!!

Sfarsitul unei intalniri a proprietarilor de Zonda din Europa. Din cate stiu, au parcurs un traseu Londra-Paris-Berna-Milano-Monaco. 24 de masini Zonda, terminand in Monaco traseul.....

CT-87-ADY 12-06-07 19:38

FOARTE FOARTE tare poza :X

NO COMMENT!

orlando 13-06-07 00:16

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CT-87-ADY (Post 945720)
FOARTE FOARTE tare poza :X

NO COMMENT!

o masina pe care am vazut-o de multe ori prin bucuresti,si am vazut si acum ceva timp poze cu ea...dar acum se face mai remarcata pe strazile din bucuresti.
Mentionez ca masina nu mai era condusa de o tipa...ci de un tip...:D

Jimmy_slide 13-06-07 00:29

4 Attachment(s)
in fata la salonu auto d la rex, mamaia, de 1 mai :lol: :headache: :headache: :headache:

peter 13-06-07 09:56

Quote:

Originally Posted by Jimmy_slide (Post 946258)
in fata la salonu auto d la rex, mamaia, de 1 mai :lol: :headache: :headache: :headache:

veche....:bored:

Dripci 13-06-07 23:08

offtopic: incerc sa lamuresc problema monaco/monte carlo samd.

"Monaco este impartit in patru zone: Monaco-Ville, orasul vechi ce este amplasat pe un teren stancos ce se extinde in Marea Mediterana; La Condamine, partea nord-vestica care include si zona portului este subdivizata in trei regiuni: Moneghetti – zona portului, Les Revoires – cuprinzand Gradinile exotice, La Colle – la granita vestica; Monte Carlo, cuprinzand zona turistica si cazinoul aflate in centru, Larvotto – plaja din estul principatului, Saint Roman si Tenao in nord-est, Saint Michel – zona rezidentiala ; si Fontvieille, o zona nou construita."

sursa : wikipedia

sil4tuning 14-06-07 11:52

4 Attachment(s)
lambo lp 640 :twisted: :twisted:

CRyS` 14-06-07 14:21

E asta este..ce sa`i faci! Inca unul cu LP 640 in Bucuresti!

Importanta este acea cutie de banane care...idica totul despre Romania!

CT-87-ADY 14-06-07 20:21

da trist... :|

park sa zic k in peisajul ala.... lambo`ul este cam in plus :(

Torque 14-06-07 21:47

R8`u aseara pe magheru...dand ture...no comment cum se vad farurile cu LEDuri noaptea...si per total designul exterior...
din pacate nu am apucat sa fac si poze..

teddy 15-06-07 00:38

4 Attachment(s)
nu stiu daca dupa atatea SLR si ferrari si asa mai departe o mai considerati tare, dar mie cel putin mi-a placut. pozele chiar nu ii fac dreptate, e intr-o stare superba...

teddy 15-06-07 00:39

1 Attachment(s)
hai sa va dau totusi si una din genul cu care v-ati obisnuit asa bine :P

Bogdan_mb 15-06-07 01:05

Quote:

Originally Posted by teddy (Post 949415)
nu stiu daca dupa atatea SLR si ferrari si asa mai departe o mai considerati tare, dar mie cel putin mi-a placut. pozele chiar nu ii fac dreptate, e intr-o stare superba...

E frumoasa , dar cat de "Alpina" e ?

69_SKZ 15-06-07 01:27

are doar jante de alpina. E un M5 E34 veritabil,cum foarte rar intalnesti.O masina care chiar mi se pare tare....si e mai rara decat lambo/ferrrai/SLR and stuff :lol: :D

metal-militia 15-06-07 02:51

Quote:

Originally Posted by Jimmy_slide (Post 946258)

in seara asta....acu vreo 2 ore un SLR argintiu, un SLR negru, un Rolls Royce si un CLS cu niste jenti superbe cromate si deep dish:dribble: ...la rex in fata

All times are GMT +2. The time now is 04:36.

- Copyright 2026 4Tuning