![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Bakal , eu sunt mai glumetz , nu pune la suflet ...te apreciez foarte mult pentru ca te implici , pui suflet si te stresezi :lol: cand intalnesti reprosuri , dar nu uita ca nimeni nu-i perfect ( sau poate tu esti ) serios ca nu vreau sa te supar in nici un fel....mai glumesc si eu....si asa viata-i scurta si plina de cacaturi , ok ?? no ofence ,sper ca ţii la glumă şi mai sper ca ti-a placut gluma cu "VIZA de Iasi " , incerc sa ma inscriu la un club de comedii dar nu gasesc...asa ca mai inviorez forumu asta si asa "ingheţat" parca de gerul de afară ;) noroace !!!
|
n-am mai intrat cred ca de 3 luni pe forum si cand ma intorc aceasi poveste .. ...in alta ordine de idei salutari celorlalti si sa ne vedem cu bine in acest nou an la cat mai multe evenimente Bafta
|
Mai bine ati iesi la o bere decat sa va certati :D
Seara buna :D |
nu se cearta nimeni discutam eu dadeam doar un sfat prietenesc
|
Aparentele inseala :D
Am si eu o interebare,cand incepeti sa va intalniti ?:D |
ai dreptate zorro .. yo nu mai postez aici ca si dusmanul meu razvan mi-a cenzurat postul :P:P...te sfatuiesc sa faci ca mine
|
n'am mai postat de multa vreme, dar am urmarit posturile si sincer nu am gasit absolut nimic interesant in ceea ce discutati voi aici; ce'i drept e o "cafenea", dar mai trebuiesc discutate si treburi serioase -> in concluzie ... unii/multi ar trebui sa mai "cresteti"/maturizati un pic...(multe posturi inutile/inexplicabile/neintelese) ;)
cu stima. |
Quote:
bafta tuturor....atenţie sporita in strada, au aparut " ciupercile " ( gropile , pt cei care au nevoie de traducere ) !!!! unde te aştepţi mai puţin...acolo-i groapa mai mare , mai sunt şi sub " acoperire " ( sub apă , adică ) .Atenţie !!! Amortizoare - de la 300 ron in sus Bucşe - de la 150 ron in sus Jante - de la 13" in sus ( fiecare cum se stie ) Gume - mai bine nu mai zic nik :cry: Bine macar ca manopera e moka...la CrYs in service :lol: Mare atentie deci....pieton sa fii.... la masinile care te pot stropi :twisted: P.S. ( nelipsit ) Aviz "fanilor" , am contract la net 9999 ani , inclusiv in locul de veci de la "Eternitate" , nu va faceţi iluzii deşarte , nu scapaţi aşa uşor de prezenţa mea ;) V-am pupat pe portofele !!!! Forţa fie cu voi ... |
stie cineva vre-un loc de munca noaptea?......
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=n8fRufgCUUQ Pace to all |
eu-s unul dintre cei care trebuie sa creasca :-P , la mine va referiti nu ?
|
O murit Dumitru :)))! ca sa schimbam discutia! :D imi zice si mie cineva daca exista spirtzchit la spray ?
|
Quote:
stiu doar ca se gaseste grund... |
Pentru sprit chit la spray mergi la Palinal, acolo stiam ca are si mai luau niste prieteni de-ai mei ;)
|
Mnezo cine era Dumitru ca nici eu nu stiu cea fost la viata lui :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning