Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Raresh 22-10-06 09:58

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
Ultima mea creatie . aveti grija cei cu conexiune proasta, pozele sunt mari .

patriotu90 22-10-06 10:43

la standurile din spate se vede vechiul background ... prin geamu lateral si luneta se vedea prelungirea eleronului ... aku nu se mai vede ... prin geamu fata si cel lateral nu ai refacut backgroundu ...

cobbo 22-10-06 11:03

2 Attachment(s)
dar asta cum e...? merge...?

striker_vali 22-10-06 13:31

Quote:

Originally Posted by cobbo (Post 594302)

Locul unde se imbina pragul cu aripa spate este blurry.Se observa diferenta dintre spoiler si aripa din fata(este imbinat gresit).Pe spoiler apare nishte reflexii,kre pe masina nu se gasesc.Incearca sa nu te mai grabesti.Mai bine o lucrare buna cu greseli putine sau chiar deloc decat o lucrare cu greseli.Bafta in continuare!!!

Oxide 22-10-06 14:22

Quote:

vezi k bara fatza ii copiata tot d p o mashina VT...mai copiaza odata shi itzi iei zboru` :lol:

(!8Y_M 22-10-06 14:25

Quote:

Rotile sunt in miscare, pe cand masina este vizibil stationara, blur la eleron si niste mici greseli la selectarea aripilor ... in rest.. ok.. din partea mea:D

striker_vali 22-10-06 14:35

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 594491)
Rotile sunt in miscare, pe cand masina este vizibil stationara, blur la eleron si niste mici greseli la selectarea aripilor ... in rest.. ok.. din partea mea:D

Uitete si la poza originala si ai sa vezi k si acolo masina este in miscare.Deci rotile sunt puse corect.ceea ce da senzatia de stationare sunt acele stickere(sau cum le spune) de pe perete.

(!8Y_M 22-10-06 14:38

Quote:

Originally Posted by striker_vali (Post 594505)
Uitete si la poza originala si ai sa vezi k si acolo masina este in miscare.Deci rotile sunt puse corect.ceea ce da senzatia de stationare sunt acele stickere(sau cum le spune) de pe perete.

Ai dreptate.... Scuze.... asa e.. :D

cobbo 22-10-06 17:07

ms pt comentarii o sa incerc sa nu ma mai grabesc...(oxide...scuze...n-o sa se mai intample...)

Oxide 22-10-06 22:26

nui nik cobbo...succes in continuare!!!;)

ra2 22-10-06 22:31

2 Attachment(s)
cam putin tuning...stiu:sad:

astept comentarii

kill_U 22-10-06 23:50

6 Attachment(s)
Salut
am facut si yo rost in sfarsit de photoshop si "am facut" si yo niste mashinutze. Nu stiu cat sunt de reusite dar pt un incepator cred ca e binishor va rog sami ziceti ce mai am de facut de invatat fiti cat mai critici. Ms mult

va rog sami raspundeti cat mai critic se poate sa vad si yo unde tre sa mai lucrez

Barum 23-10-06 00:54

ba ce shoada eeee!!!!!incredibil !!!ra2 ma refer la model nu la cum ai modifiqat tu si ce ......nu vad gressheli;)ca nu are|

Yackone 23-10-06 02:44

1 Attachment(s)
hop si eu;)

pufy 23-10-06 03:18

super tare yackone.....pacat k jantele alea sunt plate si prea luminate...in rest o lucrare super buna...
ra2...ce naiba i-ai facut la culoare?k pare facuta in paint...in rest nu prea vad greseli....

All times are GMT +2. The time now is 16:39.

- Copyright 2026 4Tuning