![]() |
Re: Club ESPERO
Quote:
|
Quote:
da direct impaund :pistoles: |
low..ai talon vechi de te-au ars la jante? si cu grila si farurile ce treaba au?ca sunt multe din fabricatie cu interiorul negru..si ai si lupe...
|
M-au diclit de mult,deja era in mijlocul strazii,special iesit pentru mine,iti dai seama ce important m-am simtit:))
Cu farurile am rezolvat-o,dar sa vad cu jantele...ma descurc eu..dar m-am saturat de R.A.R.... Cat despre talon,nu conteaza,tot te arde,iti da specificatiile prin statie"MOTOROLA"8),fac si eu haz de necaz:) |
parca au ceva cu tine..pe bune...hai de jante si toba am inteles..dar cu farurile si grila nu au dreptate deloc..ti-am zis ce le-as face :)))
|
Quote:
Din 10 prieteni,tot un "strain" iti sare in ajutor...thx man! Vin la buzau si discutam,chiar maine cred,sau cand ai tu timp..in 2 saptamani,te diclesc eu odata acasa,thx again! Intrebare:cat o mai costa toata harababura..?! so` dus banii mei de statie:( |
Quote:
|
Quote:
le lasi pe ale tale la mine apoi cand te intorci ... stai lin eu am ramas cu masina in drum la 10 km de ct si a venit inger si m a tras la 12 noaptea de acolo mentionez ca atunci ne am vazut prima data asa ca da ti seama ca stiu cum e app cu ocazia asta ii multumesc inca odata si sper sa vada postul sa stie ca n am uitat |
Quote:
|
Quote:
Poate-i trag si 2 poze:D,paparazzi style,la fiecare rar,mai fac o poza,sa le am amintire,ce naiba,doar ma dau banii afar din casa,numai la rar nu stateam,desi mi-au tras-o pe buna dreptate,asta este,zicem ca ei,facem ca noi:) App,sa nu te puna sfantu` sa le dai vreodata,jantele,ca au si dimensiunile corecte,presimt eu,ca o sa le mai incalct si la vara inca odata,deh,fac rar`ul pe sezon:)) |
Quote:
si eu vreau sa mi schimb talonu ca in cele noi nu apare dimensiunea |
si egr e si la 1.5 ?sau daca e sonda nu e si egr.. :S:S
|
Quote:
|
Quote:
|
Aiurea:( dupa ce ca aveai lupe ca sa nu ii mai deranjezi pe alti ...mai faceau si figuri...cat despre noul talon stiu ca este egal cu zero....daca modelul de masina nu a venit din fabrica cu jante gen 16", 17" te arde..asa macar la taloanele vechii daca reusesti prin vreun miracol sa scri acolo esti rezolvat pe viata.!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning