![]() |
Re: Constanta - Accidente
Quote:
|
sa vedeti pe pod la agigea-selgros... o sa pun un filmulet nu e cine stie ce dar se intelege ceva...
PS nu luati in seama comentariile :lol::lol::lol: https://www.youtube.com/watch?v=1tuKR9B05GM |
Mda, urat. Si era atat de linistita soseaua aia azi cand am trecut pe acolo....
|
Am trecut si eu pe acolo .. si am vazut un papuc rasturnat si inca 2 masini lovite, am inteles ca s-a lasat cu mortaciuni,
cunoaste cineva cum s-a intamplat ? |
Quote:
mai bine nu mai puneai filmul ca ne-ai bagat in ceata si mai raw |
Din ce au spus la tv ( am vazut stirea pe Neptun) Ford`ul visiniu s-a oprit pe banda a2a venind dinspre Eforie sa faca stanga la Selgros (desi avea indicatorul care interzice asta) din spate a venit un Vw si cu toata frana nu a reusit sa-l evite lovindu-l in spate. Cea de-a treia masina venea dinspre Cta din ce am inteles si in incercarea de a evita masina visinie care din impact a ajuns pe sensul lui de mers a incercat sa ocoleasca, a pierdut controlul si s-a dat peste cap. Incerc sa pun linkul cu stirea imediat ce site-ul lor va merge.
|
Din pacate site-ul Tv Neptun numai merge de vreo saptamana sau mai mult. Era interesant de multe ori...daca nu apucai sa vezi jurnalul in direct, te uitai pe site.
|
Accident in seara asta pe langa Penny, din cate am vazut era politia si faceau poze la un motor oprit intr-o alta masina(motorul nu era foarte avariat).. pe margine mai erau o dacie si un audi dar nu stiu daca au avut vreo legatura cu accidentul, stie cineva mai multe?
|
1 Attachment(s)
Tot langa penny, da de dimin.
|
auci.dupa asa distractie iti cam vine sa iti iei campii:cry:.traisca casco.sper ca cei din masina au scapat cu bine
|
it's gettin' hot in here....am inteles de la stiri ca a luat foc in mers, cel mai probabil un scurt.
|
moto cu txiu la trocadero... moto vene pe lapusneanu dinspre casa de cultura... taxiu cobora de pe poporului...
|
da ... motociclistul prieten d-al nostru .. i-a intors in fata .. e ok .. nu are nimic motoru praf
bine ca a fost doar atat ... are doar o atela .. a scapat teafar beliti ochii |
la accidentul cu motoru am vazut ca a plecat si o femeie cu ambulanta ... ea ce treaba avea ? eu am ajuns cu cateva secunde inaintea ambulantei si statea in fund pe jos ... i`au pus guler la gat ...etc ... era pe trecere pe undeva si a venit motoru peste ea ?
|
mai departe nu stiu dar ma voi interesa ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:21. |
- Copyright 2026 4Tuning