![]() |
|
Re: Diverse poze/filme
https://www.youtube.com/watch?v=V89Lj...elated&search=
Va rog, uitati-va la asta neaparat. Poate ati mai vazut-o. Mie mi se pare super tare. Mai ales ca nu apare garda... ;) |
cam asa accelera matizul meu pe vremuri;)
https://www.youtube.com/watch?v=iyUYR...elated&search= |
civic power. :)
|
2 Attachment(s)
:rolleyes2 :D :D :D
|
asta da drift don`ule .... tare ...
|
|
bv alex2see ...
|
10 Attachment(s)
Vlad - Ford Fiesta S |
foarte frumoase. ma bucur ca pana urma au iesit cuiva pozele din parcare sus, ca noua atunci nu au mers.
|
noi atunci nici nu am putut sa urcam pana sus , abia se asfaltase . . .
in timp ce faceam pozele astea a venit la noi paznicul parcarii sa ne dea afara ca cica nu avem voie sa facem poze acolo :rolleyes2 |
e vrun indicator ceva unde specifica ca e interzis fotografiatu peretilor???????
|
Care peretzi frate, ca a pozat masina?
Apropos, See-ule esti la inaltime! Bravo! Ai demonstrat ca nunumai tractiunea spate poate face show! Pe mine mereu ma prin nepregatit evenimentele astea :cry: |
si pe mine ma cam prins toata lumea zicea ca o sa se infiga planetarele in asfalt cica batea roata dar au fost amortizoarele defapt sunt in continuare varza si e nevoie sa sara roata o data si nu se mai opreste orcum am plecat pe roti planetarele sunt in regula si creca mai merg inca 20 de ani
si poate la anu suntem amndoi cu tractiune pe fata asta daca nu te dai pe bmw |
nu da serios acum nu l aiintrebat pe paznic daca e vrun indicator ceva unde zice ca nu ai voie sa fotografiezi
|
nu l-am intrebat
oricum treminasem de facut pozele . . . |
| All times are GMT +2. The time now is 00:32. |
|
- Copyright 2026 4Tuning