![]() |
|
Re: Live for Speed
10 Attachment(s)
KEN BLOCK si POLITIA ROMANA!!!!:twisted:
|
deci pj-ul ala dupa rb l-am si eu si l-am modificat umpic
|
1 Attachment(s)
După ce un prieten din Portugalia mi-a demonstrat că, cu rb4 face drift mai bine ca xrt-urile la profesionişti... i-am cerut setupul şi am reuşit să fac scor triplu decāt cel cu xrt. Tracţiunea fiind mutată pe spate la rb4. Dacă tot mă dau cu rb4 am făcut şi un skin... 8)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Multumesc in numele tuturor;)
Incep sa ma antrenez;)))Se poate sa joc pe srv fara hamachii? EDIT: Am pus setare din cauza suspensiezi prea joase imi topaie masina:lol::lol::lol:...tin sa precizez ca la RB4 am SKyline R34 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
DrifterGT - dami decalu cu 4tuning dupa spate ..daca vrei :)
si setup-ul meu |
Quote:
|
Quote:
normal ca se invart toate pentru ca la RB4 poti taia tractiuena fata dar nu toata ramane 5% si restu de 95% e spate deci tot RWD e .. cine are un server :> PS:69RUP nu trebuie sa restorni masina ! te duci pe iarba si o bagi cu botu in perete si ii dai blana ca patineaza rotile si vezi care e treaba la toate seturile de RB4 RWD asa face |
Quote:
|
Quote:
|
care imi da si mie un server de lfs?
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Īmi cer scuze băieţi... suspensia am reglat-o pentru pozele din joc sa fie low... f*ck... schimbaţi voi cea de a 2-a linie la maxim. Se putea regla suspensia după preferinţe... că se vedea că era o greşeală deodată ce sărea aşa ;). Dar nah... e partea a 2-a. Am pus şi cāteva poze cu "setupul ăla naşpa"... |
vreau si eu un setup de drift pt XG...am gasit catreva si le-am pus dar nu mi le vede!!!
Am inceput sa merg dea latu cu RB4 si cu setarea de la DrifterGT |
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning