![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
Cum nu am sa mai merg toata ziua cu masina asta strang bani o saptamana,bag benzina calumea si cand merg cu ea simt ca traiesc:D..putina plimbare dar buna,in forta8) |
Quote:
La el ai aranjat ceva? sau este pe cat se poate de stock? |
Quote:
Tehnic functioneaza perfect(a papat si el vreo 20 mil. de cand l-am luat), este curat, simplu si practic:-)..el duce greul, Dacia este printesa cea rasfatata iar Opelul e copilul cel urat. Sunt doua masini la poli opusi, daca le vedeti una langa cealalta nu a-ti spune ca apartin aceluiasi proprietar..:lol: Am sa le fac o sedinta foto impreuna cand voi avea timp:-) |
1 Attachment(s)
astea te coafeaza ??
|
Quote:
|
Eu zic sa te gandesti bine si sa alegi:
- trompete; - filtre individuale; - cutie. |
Quote:
|
Filtre peste trompete nu prea vad cum.
Iar "ciorapii" de burete sunt cam degeaba... |
de ce zici ca sunt degeaba???am auzit de multe motoare care au inghitit pietre ca nu au avut nimic ca filtru.
|
O fi diferenta de optica, da' pentru mine un filtru de aer e pentru blocarea prafului fin. Praf de granulatie mica + ulei motor = pasta abraziva. Iar buretele nu opreste acest praf.
Pietre... pana mea :) |
Quote:
|
dar nici filtrele alea conice de se gasesc in targ nu opresc parful stai calm...sunt de tot rahatul ,daca te uiti prin ele la lumina soarelui ai sa vezi.
|
D-aia eu nu dau HARTIA pe nimic ;)
|
Quote:
astfel de solutie exista si la automodele cu metanol:) vorbesc din experieneta:) pentru ca au acelasi timp de filtrare a aerului si tin sa cred ca un automodel dinacela e mult mai senzibil decat un motor de dacie:-P |
Vali tocmai m-a anuntat ca mi-a achizitionat trompetele din poza pusa de el pe pagina precedenta:D
Uraaaa..nu mai dorm la noapte, imi vine sa sar in sus de bucurie..iiiuuhuuu:D:D8)8) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:45. |
|
- Copyright 2026 4Tuning