![]() |
|
Re: Club TICO
pai vreau sa am bass si pe fata :D sa-mi cada toate suruburile :D
fac si eu experimente, iese..bine... nu iese...mai incerc |
iua exemplul sistemului din lemn genius
are un sub woofer si 5 sateliti pt claritate, fara subwoofer se aude najpa dar combinate redau o claritate super. inclusiv bass |
poi...si... ce sa inteleg...ca putem monta si sub cu satelitzi pe masina??? eu am subwwoferul de 250watti rms...si 4 boxe...nu e de ajuns :D:D:D
Pacat ca nu mai am statia...ca aia s-a vandut... |
Nu nu nu . i-am dat exemplu lui tank de lucru bine facut ca sa inteleaga ca nu trebuie sa se complice ci are nevoie de o singura sursa de bass si restul medii si inalte pentru performante maxime:)cu resurse limitate
|
Sa se inteleaga EU NU VAND CAUCIUCURI.... ca am multe PMuri..ca vreau si eu...si eu....si eu...dar EU nu am...!!!
|
Quote:
Un player bun, cu corectie in timp, iti aduce bassul in fata, dar o sa ajungi intr-un final ca mine, playerul sa valoreze aproape cat masina :))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(revin in scurt timp cu o poza, la mine pe thread) :) |
Salutare revin cu o noua problema:( scap de una dau de alta!
- nu mi mai incarca alternatorul cat trebuie bateria si astazi am ramas fara baterie:(...becul in bord de la bateerie imi sta permanent aprins uneori mai slab alteori mai puternic(cred ca atunci nu mi baga deloc).Daca scot bornele la baterie nu moare motorul deci alternatorul baga ceva curent dar nu de ajuns sa incarce bateria in timpul mersului.Ce as putea sa fac.ce tr sa schimb?\multumesc |
Consulta un service sa iti masoare valorile. Si pentru probleme tehnice ai alt loc pe site in care poti sa iti rezolvi problema.
|
Am sters ce era de sters!
De acum inainte, cel ce va isca un scandal primeste direct Infraction! V-am avertizat odata! Se pare ca ne putem intelege cu vorba buna. |
Multumim mult Domnu' OP .... Help uss..... 10X si scuze ....pt deranj...
Ia zice-ti prieteni/colegi de suferintza... cum vi se pare afara? Am fost azi cu albastrita... incep sa prind drag de ticolino....:d dupa ce am munict 15 minute la ea...ca aveam pe oglinzi gheatza de 1cm.... si era toata TUN ...am plecat cu ea...cuminte...si caldutza a fost ea... offf... mica mica....si foshneatza .... Afara ploua...sau ce o face...diseara frig...maine polei....cum va reactiona masinutza??? |
Multumim domnule OP......
|
Foarte prompt:) multumim frumos pentru aplanarea conflictului.
Referitor la tico pe vremea asta e o joaca de copii aluneca frumos la cerere:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
|
- Copyright 2026 4Tuning