Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Masina Mea Virtuala V2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/289648-masina-mea-virtuala-v2.html)

ionut.alex63 29-06-12 14:12

Re: Masina Mea Virtuala V2

3 Attachment(s)
Din cauza unor probleme cu internetul sapatamana asta nu am mai putut posta pe forum.Dar nu am stat de geaba.

La bmw lui taboku:

-am montat articulatiile de pe E36 care a fost vandut.Mai exact smortizoare blistein arcuri H&R ultra low si brate reglabile.Masina a fost lasata mai jos.
-miercuri a sosit si motorul trimis de taboku.Lam montat si lam scos la un mic test.Motorul trage grav.

La golf 3:

-sa vopsit portbagaj si maner usa dreapta.

La loagn nimic nou.Vreau sal dau pe un logan model vechi daca este cineva interesat de schimb sa ma contacteze prin pm.

R.Equinox 29-06-12 15:23

2 Attachment(s)
Am inceput sa demontez unele piese..cu cat demontam...cu atat era m-ai rau:))....Se pare ca panoul fata e prea ruginit...trebuie sa il tai ..apoi sa caut de la alta masina..si sa il sudez...aripa dreapta e prea mancata...capota o pot salva...Pana diseara motorul cred ca va fi dat jos

Attachment 2481612Attachment 2481613

@Jink-Ce bine arata!
@DariusAlexandru-Stiu ca o sa coste mult..dar de mult imi doresc un mk1:X....Bafta si tie cu golfu
@ionut.alex63-La acel e34 ii mai trebuiesc niste jante..in rest..arata criminal!

Tomas_SlrR 29-06-12 16:14

3 Attachment(s)
A Sosit Chevroletul de la R.Equinox si o sa fie folosit zi de zi de catre Mama...Loganul este la Tata....Motanul Sa vandut aseara....golful este inca in garaj...e30-ul sta langa golf...o sa vin cu o achizitie mai pe seara....

Poze cu Chevroletul...

batman 29-06-12 17:01

4 Attachment(s)
DariusAlexandru: foarte tare MK2-ul!bafta cu el
Jink:Foarte tare Subaru
Equinox:sper ca ai primit banii!Cam ruginit mk1!

La Golf am mai facut:
Grila fara semn (100lei)
Faruri noi(400 lei aman 2)
Finala noua REMUS(170 lei)
Inmatriculat(500euro si ceva, nu mai retin exact)
Jante noi fifteen52 din 3 piese pe 16 8.5j all around( 446 euro cu tot cu cauciucuri)

Poze(scuzati prima, a iesit cam naspa)

KidForDrift 29-06-12 18:01

3 Attachment(s)
Revin si eu cu Golf-ul meu batran :x
Jante noi...ATS CUP...+ am mai dat un lac pe toata masina!:D
Va place??

Rid3r*RaCe 29-06-12 18:16

3 Attachment(s)
Frumos ce vad !!!
Imi place.
Pentru azi cred ca ajunge ce am facut la golanul nou :
Am cumparat un grill clean si làm schimbat 200 lei
Am dat Logourile de portbagaj jos...si asa a ajuns Portbagaju Golanului CLEAN
Si am schimbat si jantele de dimineata ... le am de pe o masina mai veche da jantele sunt in stare aproape perfecta :X
Preview Cu ce am facut la GOLAN :X

Acum 10 minute am venit de la un garaj de tuning de unde am cumparat :
-Capota Badboy
-Bara Fata/Spate Tuning
Ma apuc acum sa pun capota badboy...Incet incet dar detaliat lucrez !
Pret Total 800 E

cretu_bs 29-06-12 21:13

1 Attachment(s)
Azi am raparat manivela:) si am cumparat oglinzi mai de domne' ajuta ca le am gasit la set cu manivela.Attachment 2481790

R.Equinox 29-06-12 21:49

1 Attachment(s)
Am reusit sa dau jos motorul....si aripa care a ajuns la gunoi..maine plec spre dezmembrari sa caut fusta fata si o aripa....
Attachment 2481814

@Tomas_SlrR-Deja i-ai pus proiectoare?:))
@batman-Arata foarte bine golfu!
@KidForDrift-Ce bine cad jantele pe masina..cine ti le-a ales?:X
@Rid3r*RaCe-Iar te grabesti..
@cretu_bs-Nu arata rau..pentru o dacie:)

tabokubmw 29-06-12 21:50

Equinox am gasit azi cand am fost dupa e30 ul meu un motor la 500 euro 2.9 vr6,trebe?

Tomas_SlrR 29-06-12 21:56

3 Attachment(s)
Am fost pe la R.amolitu` pe la garaj sa imi puna v8 pe Urs 8)
si uitati ce a iesit
772 Hp 8)
plus ca iar am infoliat farurile si stopurile :lol:

ionut.alex63 29-06-12 21:59

1 Attachment(s)
Astazi miam facut [utin timp si pentru golfu meu si iam pus faruri de mk4.Eu zic ca da bine voi ce parere aveti/?

KidForDrift 29-06-12 22:07

@tabokubmw-ii vand eu motorul meu 1.8!...

Golf-ul v-a primi VR6 de 2.8...:D

R.Equinox 29-06-12 22:25

1 Attachment(s)
Stateam cu Adi in garaj la un pahar de suc si am zis sa dau putin jos stopurile..cand le dau jos...auleoo..ruginaaa:))>..

Attachment 2481851

@tabokubmw-Daca zicea'i cu 2-3 ore inainte il luam!...dar acum nu mai pot..
@Tomas_SlrR-Doamne...nu m-am chinuit in viata mea la un motor cat m-am chinuit la al tau...ai grija de el..ca eu nu til mai fac!
@ionut.alex63-Bara aia strica tot!
@KidForDrift-Si va fi montat de unu Equinox=))

Tomas_SlrR 29-06-12 22:42

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5084698)
Stateam cu Adi in garaj la un pahar de suc si am zis sa dau putin jos stopurile..cand le dau jos...auleoo..ruginaaa:))>..

Attachment 2481851

@tabokubmw-Daca zicea'i cu 2-3 ore inainte il luam!...dar acum nu mai pot..
@Tomas_SlrR-Doamne...nu m-am chinuit in viata mea la un motor cat m-am chinuit la al tau...ai grija de el..ca eu nu til mai fac!
@ionut.alex63-Bara aia strica tot!
@KidForDrift-Si va fi montat de unu Equinox=))

Ba dupa ce ca ai facut rost de niste money acolo mai si comentezi...multam pentru montarea motorului....urla asta nu gluma:twisted:...in noaptea asta numai motorul asta o sa se auda pe la mine pe aici :lol::lol:

Vrei ajutor la rugina? iti aduc si un kit bun...asa de la mine...ti-am zis bugetul meu :lol: ... o mana in plus e buna .. sa imi zici daca vrei ajutor

R.Equinox 29-06-12 22:46

Quote:

Originally Posted by Tomas_SlrR (Post 5084717)
Ba dupa ce ca ai facut rost de niste money acolo mai si comentezi...multam pentru montarea motorului....urla asta nu gluma:twisted:...in noaptea asta numai motorul asta o sa se auda pe la mine pe aici :lol::lol:

Vrei ajutor la rugina? iti aduc si un kit bun...asa de la mine...ti-am zis bugetul meu :lol: ... o mana in plus e buna .. sa imi zici daca vrei ajutor

Dute la magazin acum si cumpara un bax de cola si vino cu ursu la mine la garaj..in seara asta sunt hotarat..vreau sa scot aproape toate piesele de pe ea si poate pana dimineata reusesc sa scot rugina putin..!

All times are GMT +2. The time now is 01:48.

- Copyright 2026 4Tuning