![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
3 Attachment(s)
Din cauza unor probleme cu internetul sapatamana asta nu am mai putut posta pe forum.Dar nu am stat de geaba.
La bmw lui taboku: -am montat articulatiile de pe E36 care a fost vandut.Mai exact smortizoare blistein arcuri H&R ultra low si brate reglabile.Masina a fost lasata mai jos. -miercuri a sosit si motorul trimis de taboku.Lam montat si lam scos la un mic test.Motorul trage grav. La golf 3: -sa vopsit portbagaj si maner usa dreapta. La loagn nimic nou.Vreau sal dau pe un logan model vechi daca este cineva interesat de schimb sa ma contacteze prin pm. |
2 Attachment(s)
Am inceput sa demontez unele piese..cu cat demontam...cu atat era m-ai rau:))....Se pare ca panoul fata e prea ruginit...trebuie sa il tai ..apoi sa caut de la alta masina..si sa il sudez...aripa dreapta e prea mancata...capota o pot salva...Pana diseara motorul cred ca va fi dat jos
Attachment 2481612Attachment 2481613 @Jink-Ce bine arata! @DariusAlexandru-Stiu ca o sa coste mult..dar de mult imi doresc un mk1:X....Bafta si tie cu golfu @ionut.alex63-La acel e34 ii mai trebuiesc niste jante..in rest..arata criminal! |
3 Attachment(s)
A Sosit Chevroletul de la R.Equinox si o sa fie folosit zi de zi de catre Mama...Loganul este la Tata....Motanul Sa vandut aseara....golful este inca in garaj...e30-ul sta langa golf...o sa vin cu o achizitie mai pe seara....
Poze cu Chevroletul... |
4 Attachment(s)
DariusAlexandru: foarte tare MK2-ul!bafta cu el
Jink:Foarte tare Subaru Equinox:sper ca ai primit banii!Cam ruginit mk1! La Golf am mai facut: Grila fara semn (100lei) Faruri noi(400 lei aman 2) Finala noua REMUS(170 lei) Inmatriculat(500euro si ceva, nu mai retin exact) Jante noi fifteen52 din 3 piese pe 16 8.5j all around( 446 euro cu tot cu cauciucuri) Poze(scuzati prima, a iesit cam naspa) |
3 Attachment(s)
Revin si eu cu Golf-ul meu batran :x
Jante noi...ATS CUP...+ am mai dat un lac pe toata masina!:D Va place?? |
3 Attachment(s)
Frumos ce vad !!!
Imi place. Pentru azi cred ca ajunge ce am facut la golanul nou : Am cumparat un grill clean si làm schimbat 200 lei Am dat Logourile de portbagaj jos...si asa a ajuns Portbagaju Golanului CLEAN Si am schimbat si jantele de dimineata ... le am de pe o masina mai veche da jantele sunt in stare aproape perfecta :X Preview Cu ce am facut la GOLAN :X Acum 10 minute am venit de la un garaj de tuning de unde am cumparat : -Capota Badboy -Bara Fata/Spate Tuning Ma apuc acum sa pun capota badboy...Incet incet dar detaliat lucrez ! Pret Total 800 E |
1 Attachment(s)
Azi am raparat manivela:) si am cumparat oglinzi mai de domne' ajuta ca le am gasit la set cu manivela.Attachment 2481790
|
1 Attachment(s)
Am reusit sa dau jos motorul....si aripa care a ajuns la gunoi..maine plec spre dezmembrari sa caut fusta fata si o aripa....
Attachment 2481814 @Tomas_SlrR-Deja i-ai pus proiectoare?:)) @batman-Arata foarte bine golfu! @KidForDrift-Ce bine cad jantele pe masina..cine ti le-a ales?:X @Rid3r*RaCe-Iar te grabesti.. @cretu_bs-Nu arata rau..pentru o dacie:) |
Equinox am gasit azi cand am fost dupa e30 ul meu un motor la 500 euro 2.9 vr6,trebe?
|
3 Attachment(s)
Am fost pe la R.amolitu` pe la garaj sa imi puna v8 pe Urs 8)
si uitati ce a iesit 772 Hp 8) plus ca iar am infoliat farurile si stopurile :lol: |
1 Attachment(s)
Astazi miam facut [utin timp si pentru golfu meu si iam pus faruri de mk4.Eu zic ca da bine voi ce parere aveti/?
|
@tabokubmw-ii vand eu motorul meu 1.8!...
Golf-ul v-a primi VR6 de 2.8...:D |
1 Attachment(s)
Stateam cu Adi in garaj la un pahar de suc si am zis sa dau putin jos stopurile..cand le dau jos...auleoo..ruginaaa:))>..
Attachment 2481851 @tabokubmw-Daca zicea'i cu 2-3 ore inainte il luam!...dar acum nu mai pot.. @Tomas_SlrR-Doamne...nu m-am chinuit in viata mea la un motor cat m-am chinuit la al tau...ai grija de el..ca eu nu til mai fac! @ionut.alex63-Bara aia strica tot! @KidForDrift-Si va fi montat de unu Equinox=)) |
Quote:
Vrei ajutor la rugina? iti aduc si un kit bun...asa de la mine...ti-am zis bugetul meu :lol: ... o mana in plus e buna .. sa imi zici daca vrei ajutor |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning