![]() |
|
Re: Chat
Quote:
si cand era vorba ca am bag sal ajut pe Gman la organizara cursei cu trabantul.. pe cartodrom.. s-o sters posunl.. si atunci l-am suant pe administratorul forumului ( gratian ) si l-am intrebat.. si el.. mi-o spus.. ca daca tot se discuta.. pe forum.. despre eveniment, am fi putut sa punem pe afise si sigla lui.. eu de acolo stiu.. ce am spus mai sus... |
CICA fixius, member of PARTICIPANT CURSE :lol::lol::lol::-P
|
Re: 4Tuning Days 15 - 16 martie 2008 la ROMEXPO
Quote:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol: parca esti ceva politist de la rutiera:lol::lol::lol: |
Comand piese de pe ebay.com cu comision minim!!!!!!!! Cine e interesat PM!
|
azi am primit mail la poarta de la curiero cum ca am la ei un AWB cu seria CJ100, am sunat la curiero sa vad cine-i fanul care-mi trimite recomandate, shi am aflat ca politzia romana de pe cluj-turda, cum pot sa aflu ce viteza aveam, shi cum sa trimit copie dupa buletin shi permis cand permisul meu e suspendat? sa-l inventez shi sa-i fac o copie?
ia uitatzi ce sentampla de cand nu circul cu mashina.... http://aycu30.webshots.com/image/483...7905123_rs.jpg |
ai de **** me asta ii cacat deala de porumbel ce face minuni am auzit de el o facut din sprinter peugeot
|
cati cai ti-o dat?
|
Unde gasesc io un magazin Pioneer in Cluj? Vreau sa imi iau un CD Player Pioneer DEH-P40 MP si de azi dimineata caut pe net fara nici un rezultat :(
|
holo!!!! cine shi-o pierdut o fatza de mp3 pioneer (in cutiutza, asha frumos) la mine-n mashina?! saritzi repede cu berea
|
Quote:
|
Quote:
|
si aia de pe paris au:P
|
Quote:
Quote:
calin 0722.240.847 sau radu 0744.970.724 daca vreii sal prinzi pe calin ptrebuie sal suni dimineata pa la 11 Bafta ! |
l-am sunat pe Calin asta si m-am facut de ras numa. Cica nu cunoaste, nu stie :D. O sa mah duc io pe Paris sau pe Muncii.
Merci mult |
Apropo Fixius nu ti-am multumit pt mailu ala care mi l-ai trimis din partea ta si a lui GMan legat de mecanicul Suciu :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:28. |
|
- Copyright 2026 4Tuning