![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
Quote:
imi plac jentile dar sunt greseli .. |
nimeni nu e perfect ....recunosc k gresesc in multe locuri..insa progresez...zic eu....deja lucrez de ceva timp shi sunt destul de vizibile progresele..... ma bucur k sunt si unii care apreciaza ce fac....bafta la toti.....
|
Quote:
|
@ no limits design - e marfa q7-le, desi are mici greseli!!
@ expres - mai ai de furca, o sa progresezi pe parcurs si totul o sa iasa bine, nu mai pune jante de bmw pe ford sau alta marca! |
Quote:
bafta |
2 Attachment(s)
sa va arat si io ultima mea capodopera... stiu k nu e perfecta asa k accept multe comentarii critice!!!
|
nu se leaga nimeni de maina mea???:(((
|
RapJustin : culoare ireala , neoane ireale
P.S. unde e tuningu ?:-) |
Quote:
|
mf justin , da e simpla :)
|
2 Attachment(s)
si aqm ultima mea creatsie !!!i hope you like
|
culoare ireala ..prea intensa!!..albastru ala stirica tot!! ..eleron stramb si pixelat, priza aia de aer e pixelata, plasa pusa nasol rau si pixelata, jana fata prea mare ..foloseste functia EDIT!!!
|
culoarea intinsa .. lol :) da alea sunt pixelate , ms de sfat:)
|
1 Attachment(s)
prima mea masina gata,dupa primu contact cu photoshopu...familiarizarea cu optiunile....as vrea o parere tinand cont de ce am zis,ideea ar fi unde sunt grselile cele mai mari
|
gahu .. am mai vazut pe undeva jantele astea , tot pe un 206 , ce naiba , prag mov ? le ai luat de pe alta masina mov si nu stii sa schimbi culoarea?:) sau ai vrut tu sa fie asa?:) si rotile sunt descentrate rau:)) , pune si poza originala pls:)
|
expres si justin..nu mai suferiti...daca cineva va spune ca e culoare ireala..faceti bine si credeti..ca suntem la comentarii lucrari...nu suntem aici ca sa zicem "oau ce secsi e masina asta, dami fundul sa til pup" ci suntem aici sa zicem ce e corect/gresit. daca ai totul gresit pe masina ce sa iti zicem? ca e totul gresit...invatati si voi din greselile voastre ca -sa ma ierte dzeu ca am gura spurcata:))- dar sunt multe...
gahu...ia jante de la o masina pe care sunt deja puse...ca se vede ca discul e separat...nici nu e bine centrat/luminat... |
2 Attachment(s)
jantele nu mai stiu de unde le-am gasit,in schimb spoileru fata ii de pe un evo,spoileru spate de pe un 360 modena,iar eleronul de la un seat ibiza,cu pragu nu comentez:d,si cu rotile nu am putut mai bine momentan,si asta ar fi poza originala,iar a doua cu componentele in faza initiala
|
Quote:
ps: Gahu, ..eleronul este stramb ;) ..bafta ...aaa...lucreaza pe rezolutii mai mici |
vai vai ... park nu era voie sa nu iei de pe alta masina ... eu nu zic in rautate >:P mama ce repede sariti voi cu gura...
|
express priaza aia de pe capota e pixelata rau de tot
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
pls comment
|
mai pune un pic de reflexii pe luneta..ceva refelxii de la o lumina ;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
:arrow: :arrow: comment pls
|
multumesc pentru pareri si si comentarii,calr k voua vi se pare nimic ce am facut,dar am ales sa fac totul pas cu pas,pentru a aprofunda,deocamdata imi stiu lungul nasului:)
|
nu imi place cum urca geamul in spate ,in rest e binisor :)iar pt leeloo super masina ,portbagajul e punctul forte impreuna cu spoilerul dar interiorul strica mult masina
|
3 Attachment(s)
da rota fata stiu ca ii defecta la a doua ventu nui aceasi culoare da is beginer vreau multe comenturi
|
omg l33loo .. super tare:X
|
lasati mah si la mn un cooment nu fiti rai
|
culoare ireala, selectii strambe, jante strambe, plasa ireala si stramba! bafta ;)
|
2 Attachment(s)
Am Incercat si yo sa fac VT, sper sa fie cat de cat bine. Astept Pareri si critici.
Attachment 369319 Attachment 369320 |
renunta la faruri si tu nu observi nimic ciudat la roata spate? :)
|
bogdan dak esti incepator e destul de bine , da roata aia spate nu ti se pare k e km "slaba"?
|
2 Attachment(s)
si aqm , eu back in fortsa ! :D comentati ... simtiti`va bine :D
|
sss am uitat sa zic .. e prima oara kdn fac o masian q usa deschisa :-s
|
revin maine tot q bmw asta ...si q usa cealalata deschisa .... dar .... e luata de pe o masina deja tunata...si dak ma gandesc eu mai bine ... nu e voie :)) asa k numai pun ...sau am voie ?:D
|
:)) ala e interioru d la impreza mea ...nu ma supar k ai luat:P:D....vezi k sunt interioare in topicu Cereri poze.....trebuia sa scazi opacitatea la folie...eleronu e selectat rau......si nu ii sta bn cu eleron din ala...selectii patratoase la usa ....si cam atata...bafta in continuare ;)
|
..2fast4u am impreza ta in pc ... nu aveam alt interior si nici nu stiam de topic ..si pe google am cauta si nu am gasit ...adk am gasit da erau mici .. si se facea blurry , q selectatu nu prea le am ... si q spoielru si eu am zis k e asa da .. nu gasisem ...si nici nu prea le am q asezatu ..:) ms ... bafta si tiE!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:11. |
|
- Copyright 2026 4Tuning