![]() |
Re: Club ESPERO
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 sunt clar,3 h`espero :D,restul mai vedem noi...pe cine mai agatam pe drum:)
Mai nene,pe mine ma dispera consumul la ea,de la un timp,consuma ca o ne`satula,si luat putin din gaz,am facut un drum,exterior,28~30 km,am bagat gaz de 25 lei,si abia abia mia ajuns dus intors,mergand cu 80/70km\h...ce parere aveti? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
verifica valva egr bujii, fise, senzori, furtune de vacum sparte... pot fi multe dar eu zic ca e egr:blink: |
Cine e interesat de aspectul bordului, am de vanzare ace bord cielo care se pot lumina, pm daca sunt doritori. Salut!
|
Quote:
|
Ai PM! Sunt 40 ron setul am doua seturi disponibile, este un anunt pus si la bursa (pe user name Robert_MNW care nu il mai folosesc) Sunt toate 4 acele, benzina, apa, turometru si vitezometru! Multumesc!;)
|
Baieti...iar am facut-o lata,din nou,am fost la bucuresti,si...era nino nino+R.A.R. si mi-a dat:
-jante -evacuare -grila& faruri,total 832ron.. Acum am intrebat,jantele nu pot fi omologate,trebuie sa ma duc la daewoo,sa`mi dea ei acordul,etc etc...asa ca,schimb jantele cu ceva pe 14 cu buza ,sau fara urgent:( |
Quote:
ai nevoie de 4 jante cu care sa mergi la rar ? |
Cam da,am sunat la "prieteni"...toti n`am frate....ma rog,asta este...!
Si daca nu gasesc,sunt silit sa le dau la schimb cu ceva pe 14,dar ma doare inima,cat m`am chinuit sa fac rost de jantele astea,plus ca cei de la rar,sunt sigur ca o sa`mi ceara anvelope 185/14`:???: |
Quote:
si mi le dai innapoi dupa ce mergi la rar :rolleyes2 table 185 cu 65 pe 14 si cu sosoni de iarna :> |
| All times are GMT +2. The time now is 06:31. |
- Copyright 2026 4Tuning