![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
Quote:
|
babone am eu pe masina ta-technix... sunt ok si nu prea sunt ok... iti explic eu mai multe vineri la intalnire.
|
Sa inteleg ca e asa liniste pe forum, datorita si pentru ca faptului ca se executa tuning in masa nu ? :lol:
|
in masa, in scaun, depinde de fiecare si de posibilitatile financiare ale fiecaruia....
|
3 Attachment(s)
duc mai departe traditia "tuningului" ..
|
cum ai "reusit" ? imi pare rau... eu zic sa stopam traditia asta , ca nu e de bine ... imi fac casco daca mai continua :))
|
doamne fereste ... imi pare rau pana mea :???:
|
frana brusca de la un cielo din fata mea ca i-a pus si lui frana brusca in fata, + deabia incepuse sa ploua deci pe jos nu era ud, era un fel de mazga, m-am dus sanie, zici ca eram pe gheata, si am intrat cu bara sub el, si cu capota/masca in bara lui, i-am rupt decat suportu de la numar
|
Am vb ieri cu robert... mi-a povestit si mie ce s-a intamplat.. si nu pot decat sa zic inca odata ca imi pare f rau... Ca o paranteza.. real ghinion cu cielo... am vazut cum arata armatura de cielo.. sincer cred ca doar cu un bullbar aveai vreo sansa sa-l dovedesti... :rolleyes2
|
bine v-am regasit dragii mei :*:* :* :P ...ptr scurt timp :P
@lucian , te-ai facut bine ? @plictisit ...nasol cu accidentul, bine ca esti ok |
da mi-a zis si mie :(,se pare ca se tin lant problemele astea :(
|
Quote:
Bine ai revenit! Da, sunt relativ ok :) ms! |
ba sa nu imi zici ca ai gasit dorobanti Street ceva pe acolo si de aia ti`ai adus aminte de noi =)))
|
I-a furat unu portofelu si asa si-a adus aminte de romania :)) :oops:
|
ba sper ca nu te intorci si tu cu mana goala de acolo =)) adopti si tu tuning a la italy ? :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning