![]() |
|
Re: Club CIELO
da se potrivesc si pe espero pentru ca espero are semnalele la fel ca cele de cielo
|
hey...un numar de telefon ? cand se fac intalniri...
-------------------------------------------------------- tobe si muzica la maxim |
10 Attachment(s)
salutare all ....am si eu un cielo coreean din 95 negru si as vrea sa stiu si eu daca ma primiti in club am facut mici modificari exterior interior, si as mai vrea sa mi mai dati si mie niste sfaturi....
|
O tot vad pe la facultate pe acolo :D Dar mi se pare un pic cam impopotonata, atat la exterior cat si la interior :) Daca ai scoate prizele, abtibildele si eleronul si ai lasa-o asa neagra, simpla, ar arata mult mai calumea! Nu prea imi plac fetele de usi cum e prinsa imitatia aia si boxa pusa acolo, desi stiu ca se aude mai calumea decat cu boxele in bord. Iar volanul sport parca nu da excelent de bine pe cielo... Jantele alea negre sunt dragutele, am si eu unele asemanatoare :) Masina arata bine, dar sfatul meu ar fi sa o tii cat mai simpla! (atat la exterior cat si la interior)
|
banzay... cu cred ca te poti kk in gustul omului.... ps uni simplu altii cu zurgai... asa k ... las-o ma k merge-asa!!! :P :)
|
2 Attachment(s)
Este asa urata masina mea ? acum i-am pus volan si toba sport si pleaoape si mai am un eleron EVO pt ea...ce parere aveti ?
|
arata bine masinutza,frumoase jantele..bafta cu e.ai grija ce eleron ii pui sa nu fie prea mare...si grila poate ai putea sa o faci negru mat sau culoare maisnii.e doar o parere !
|
AI DE LUCRAT CA "NEBUNU" LA EA! ... O GRAMADA ... MACAR AI INCEPUT BINE... AI jante... BFT
|
Intalniri se tin aproape in fiecare vineri.
Iti las un PM cu numarul meu de telefon....da-mi un tzrrr vineri seara sa-ti spun locul. |
am un eleron evo...cade perfect.ms pt ideea cu grila
|
3 Attachment(s)
vand jenti pe 15 cielo cu tot cu cauciucuri...urgent.....200 de euro negociabil.....tel:0722974200 sau 0733621647
|
1. Aici nu e bursa! Ai topic dedicat pt vanzari/cumparari...
2. Un bun prieten si-a luat jante aprox. la fel, tot incaltate, tot pe 15, tot negre cu buza argintie...cu tot cu transport a ajuns la 90 euro. 3. Nu vrei cam mult pe ele? |
Nu cred ca cere prea mult pe ele....ca altcineva (stiu cine) si-a le-a luat aproape pe bani de nimic inseamna ca a avut un mare noroc.
|
Si acum ce vrei sa le dea cu 23 de euro bucata?:shock:
|
6 Attachment(s)
Club cielo in ploiesti exista??? si acum sa pun si eu poze cu masina mea;)astept pareri si idei:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:00. |
|
- Copyright 2026 4Tuning