![]() |
|
Re: Kitch Tuning .... part 2
1 Attachment(s)
Oltcit (Romanian muscle).
|
unii nu au ce face cu banii ...si isi tuneaza rablele :)...dak se poate numi tuning ...ceea ce fac ei akolo ...Long live the kitch :)
|
asta cu oltcit-ul e de apreciat ca are 4 proiectoare (2 perechi) care oricum nu is functionale,oglinda pe capota,care oricum nu cred ca se vede din masina,ori din cauza stalpului,ori din cauza celeilalte oglinzi (si chiar daca ar putea sa se uite in ea,probabil ar vedea cealalta oglinda),priza de aer,ca la viteze supersonice trebuie o racire intensa a motorului (pun pariu ca nici macar nu are gaura in capota,priza de aer e sudata pur si simplu),da' totusi cel mai de apreciat sunt capacele din aliaj al dreacu de usor,parasolarul ala Renault,ca sa stie lumea ca omu' are pasiune pentru frantuzoaice,si totusi,nimic nu se compara cu portbagajul de pe masina,cel mai probabil Home Made...
|
am vazut prea tarziu,si nu am putut sa dau "edit" la faza cu frantuzoaicele m-am referit la faptul ca oltcit-ul e facut si de francezi sub numele de Citroen Axel,parca...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
de prin craiova adunate...
|
interesant asta cu sigla renault peste cea dacia,da' ma intreb de ce nu a dat sigla dacia jos (ca nu e o operatiune prea complicata) si dupa aia o punea pe cea renault daca tinea neaparat,da' omu' a vrut neaparat sa se remarce...treaba lui
|
cred k a vrut sa arate ca chiar dak e dacie merge la fel de bine si cu sigla renault
|
3 Attachment(s)
am si eu ceva proaspat. scuze pentru calitatea pozelor
un nissan primera GTI si o dacie sport |
inca o data,dacia cu sigla renault,dar asta ca sa iasa in evidenta,a pus-o mai intr-o parte,nu direct pe mijloc ;)) si despre ala cu nissan-ul,ma gandeam ca astia cu "masini straine" in general is mai destupati,gandesc mai mult,chestii d-astea...
|
Quote:
|
ala cu dacia o vinde eleronu ala? k mi`ar trebui si mie unu pe matiz :))
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Asta depaseste limitele imaginabilului! :shock: Am vrut sa-i fac poze inca de azinoapte, da' erau prea aiurea si nu aratau frumusetea acestei autohtone modificate!
Va las sa va delectati! |
Quote:
ala nu e p treaba lui!!! :lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:57. |
|
- Copyright 2026 4Tuning