![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
2 Attachment(s)
Salutare !
Apelez la voi cu rugamintea de a modifica in prima poza culoarea capotei . As vrea sa fie neagra (negru lucios, precum plafonul) . Iar in a 2-a poza, pentru cine are timp si chef , am rugamintea sa schimbe jantele . De preferat ar fi unele negre (cu sau fara buza polishata/rosie etc etc). Va multumesc anticipat ! Keep up the good work ! :peace: |
2 Attachment(s)
poftim:D
scz de poza a 2-a dar ma grabesc sa plec si am facuto la repezeala:-) |
BC-20-LET ... ce is alea de pe faruri(bucatile alea de plastic transparent)??? .. ca am vazut la cateva masini in UK..
|
OFF topic : La masinile cu volan pe dreapta farul din stanga bate sus si la cele cu volan pe stanga dreptul bate sus . Astfel eu i-as orbi pe cei ce vin din contrasens. Esti obligat sa lipesti aceste abtipilduri pe faruri ptr a diminua fluxul luminos .
|
2 Attachment(s)
nu sunt cine stie ce dar la poza din profil daca ii pot zice asa am facut mai mult decat jantele in fine sper sa fie bune
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
vreau si eu un vt la masina asta
|
Quote:
Quote:
|
5 Attachment(s)
cine ma ajuta si pe mine....cu ceva virtual...si daca se poate o vopsea portocaliu-negru sau o combinatie alb-negru (model zebra).
mersi |
2 Attachment(s)
simplu asa...
|
7 Attachment(s)
Salutare,nuu peste mult timp am programare la colantare si inca nu m-am hotarat pe ce culoare sa merg.In principiu as opta pt NEGRU MAT,dar mi-ar place si ceva verde aprins,portocaliu sau mov.. Dk ma poate ajuta si pe mine cineva cu aceste culori,sau cu ideile voastre..Va rog mult!!! Am incercat in Photo Shop dar imaginile astea nu merg,dk iau unele dupa net merge fara nici o problema,oricum nu prea ma pricep si de asta m-am gandit sa apelez la voi,Multumesc anticipat!
PS : Culoare de pe e30 mi-ar place pe gofuletz,eventual cu un plafon alb sau cum stitzi voi.. |
Din negru nu merge sa faci o culoare deschisa sa arate real.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
5 Attachment(s)
+ a mea xsara, un vt va rog, ca eu am facut destule la ea..mai vreau si alte variante, poate aveti o viziune diferita...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning