![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
de ce te chinui sa faci trompe, cand poti sa faci o priza de aer similara BTL-ului si cu un racordaj catre o cutie care vad ca deja este inceputa pe fata carburatoarelor si cu un filtru de aer inainte de intrare:)
sau un filtru de aer in priza aia de aer si dupaia sa vi direct cu tubulatura flexibila la cutia carburatoarelor:) |
si totusi trebuiesc trompete
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
dar placa aia metalica dintre trompe si carburator de ce este pusa? mi-se pare in plus.... ai vreo explicatie ? cumva bariera termica?
|
Din cate am inteles eu, rolul trompetelor este de a imbunatati fluxul de aer. Postase userul Hexer pe undeva o chestie interesanta in legatura cu trompetele astea. Nu am vazut niciodata combinatia trompete-filtru(e) de aer.
|
Quote:
sa vezi ce o sa iti para rau... din cate vad si miresele au carii!!:D:D:D:D |
Arta bro ce faci cu dacia asta, arta!!! Respectul meu!!! O adevarata placere sa ii urmaresc evolutia!!! Sper sa o vad live, inca nu am avut ocazia.
|
Ca sa concluzionez..:-)..voi folosi pompa de benzina electrica, care va fi montata in compartimentul motor si cu care am atasat si poze cateva pagini in urma;)
Tin neaparat sa fac montajul cu trompete deoarece arata super bine(muscle) si lafel imi doresc 4 filtre conice(preferabil) cate unul la fiecare gura de aspiratie8) M-am interesat si eu la oameni care au orizontale pe masina si intradevar trompetele au rolul lor f important in turbionarea aerului la ture mici sau inalte. Eu am sa incerc o creatie proprie(4 tevi de inox cu 40mm in diametru) si am sa vad cum se comporta cu ele;) Acum cred ca realizeaza fiecare de ce nu am venit la nici-o expozitie anul acesta(inafara de 9 Mai - Brasov)..anul acesta a fost un an al investitiilor, inca mai am datorii mari la ceea ce am achizitionat dar satisfactia mea cand vad ca incet-incet imi indeplinesc visul e incomparabila:rolleyes2:-) Vreau sa fac totul asa cum trebuie la masina asta si va veni timpul si finantele aferente pentru participarea la evenimente8) Va multumesc tuturor:-) P.S: bateria nu mai este in compartimentul motor, am toate pregatite pentru a fi mutata in portbagaj, putin in laterala dreapta;) |
Filtre de aer individuale sunt f.bune si au un aspect frumos. Daca stie cineva ca filtrele PiperCross sunt facute dintr-un burete mai special si acela se gaseste si la magazinele cu specific moto. Asa am facut eu la dublucorp-ul meu. Referitor Bogdane la evacuarea de inox cu diametru de 40mm, exact cum va fi facuta si a mea, sper sa gasesti pe cineva sa se apuce sa le faca ca eu am gasit f.greu si inca nu sunt gata. La treaba Bogdane :D;)
|
Quote:
|
nu vreau sa par nu stiu cum dar se pare ca domnu dany-btl se lauda cu ce face pe topicul altora si pe al lui pare extrem de secretos....urat din partea domniei sale!!!
Bogdane bafta cu masina in continuare!abea astept sa o vad cum trage cu carburatoarele,poate pe la anu o punem de o linie cu creta...:P |
Ai cautat teava de inox si ai gasit la diametru INTERIOR de 40mm???
Eu am gasit doar la 37 si 42. |
Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
P.S. sunt pro trompete :-), fara ele nu se faci treaba buna si parca lipseste ceva de la carburatoare, parca si SGM si-a confectionat din inox cand avea motorul de alpine si propun un contract de sponsorizare la o companie de produse petroliere, daca vrei s-o coxezi "un pic" mai mult, spor la treaba Bogdane si s-o auzim cu trage aer in piept... |
Alex poate a fost o gluma din partea ta sau uai luat-o in serios, eu doar am zis cum am facut la mine si in rest nimic.
Bogdane acum am inteles ce ai vrut sa zici u cu tevile de inox. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning