![]() |
|
Re: Club TICO
Quote:
|
I-a dat de a julit-o? :oops:
|
da :)))
|
eu m-am gandit la alta varianta sa cumpar lant vrac si sa infasor pe roata de vreo cateva ori si sa prind capetele intr-un surub cu piulita , eu zic ca e mai sigure si mai ieftine decat cele din comert :idea:
|
Quote:
sau mai bine da-mi un pm ca poate le iau eu fara sa afle ceilalti :)) |
Quote:
legat de lanturi...nu sunt bune k strica pivotii |
cine vrea gume de iarna...noi noutze....buzz me... ca am cautat si am gasit...doar pt cei din bucuresti...
Strica pivotzii??? Apoi o sa mearga fara....sau nu o sa mearga...dar abea am schimbat basculele... sa imi strice mie pivotzii noi....musk din lantzul ala :D:D:D |
la cerere linkul cu jantele http://www.gmclub.ro/forum/index.php...143-matiztico/
|
Quote:
Eu zic ca si cu restul....sa ne adunam mai multi si sa cautam undeva ceva ok de calitate si sa ne faca reducere...ca intr-un fel cumperi o guma...si alta cand te duci sa iei....4......6......10 bucatzi....NU ?! |
la ce pret ai gasit ? ca ma gasit si io in targ la vitan la 150 ron bucata noi 135/80 r12
|
Sa vad prin mail..ca aveam o oferta de la unu...pe undeva la 120lei...dar nu promit nimic ...ca nu mai stiu exact :rolleyes2
|
5 Attachment(s)
Un mic update :D
Pacat ca n-ati mai stat 15 minute, facusem rost de RCA-uri :-) |
marfa...
|
Quote:
|
n-ai rezonanta in usita de tico, mai bine faci o cutiuta in locul de portbagaj cu cele doua boxe conectate la o statie, si in rerst te concentrezi pe claritate:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
|
- Copyright 2026 4Tuning