![]() |
|
re: Club Ford Capri
Quote:
|
1 Attachment(s)
probabil ca da.. pe fata cauciucuri noi iar pe spate rulate 2 saptamani...
|
Pentru ca rotile astea ca sa mearga, mai trebuiesc 1-2 elemente de design ceva mai moderne adaugate masinii...
|
in VT, jantele pica foarte bine pe masina
|
Are cineva , uitate prin vreun colt de garaj , vreun set bun de bucse, pentru arborele cu came de 2.0 v6, an 1979?
|
vrei sa spui cuzineti ax cu came.;)
|
fratilor...am nevoie de un motor v6 2000 complet...in stare buna de fct..plus o cutie 5 trepte pt el...rog mesaj pe pm dc ma poate ajuta cineva
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut,
Cumpar parbriz mk3 si galerie pt motor 1.6 gl/ 4cilindri in linie. Daca stiti pe cineva care vinde, schimba, dezmembari, magazine... va rog frumos sa ma anuntati si pe mine. P.S. si ceva preturi informative ar ajuta.:rolleyes2 |
Quote:
Am eu un motor 2.0l V6, dar cu cutie in 4 trepte. Daca te intereseaza suna-ma: 0744-190696 |
am de vanzare o pompa de apa noua la doua milioane si ulei pentru benzinare castrol Magnatec 10w 40(4litri) la un mil 2 sute, la un mil 3 sute pentru diseluri, cand apuc si imi fac netu o sa pun poza cu pompa, sper ca pot face rost de mai multe piese noi(rezolvate) la preturi bune pentru capri.
|
salutare,
cine spunea ca are loc o intalnire a caprarilor pe la covasna?si cand? |
are cineva traversa dintre lonjeroane pt un mk3???aceea care contine si suportii pentru motor...
|
Quote:
eu ma gandeam.. fara prea mari pretentii.. doar noi.. si cine mai poate/vrea sa vine.... garantez ca e cel mai economic loc.. propun iulie sau august... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning