![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
:x ALPINA .....wow superb .culoarea parka nui chair aja de reala . dar ai votul meu ;) si mergea niste plasa in spoiler :x
|
sod scoate naibi aia de la nr cu just married ca rade dracu lumea :))))))
|
Damn yackone ! DAMN ! Alpina... excelent...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
pt SIAB......facut FOARTE repede.....trebuia sa plec. :lol:
|
foarte bine arata....nice and clean ..
nu vad greseli .. bafta |
Quote:
|
...pai in 40 minute nu vroiai sa fortez un rebrush rapid? :lol: Asta este acuma...dak ma trezeam sa il fac acum 3-4 zile pe putzin, era mai....complet 8)
|
HONDA CIVIC - keemo designs
2 Attachment(s)
civic prima e chop :) |
Re: HONDA CIVIC - keemo designs
Quote:
Greseli .. poate al plasa din fata pare desprinsa oarecum :rolleyes2 dar e mijto :p |
Quote:
ps. da si tu un buzz pe mes. cnd esti sa imi dai si mie donuru la jante . sunt marfa :twisted: |
am nevoie de ceva sfaturi...
8 Attachment(s)
salut, sunt nou pe forum si incepator in vtuning ... de aceea ashi vrea sa fiti ceva mai putin exigenti :-P , am gustat si eu putin din vtuning si mi-a captat atentia in special pt ca invat incet incet sa lucrez cu photoshop dar si pt tuning....am postat cateva lucrari (dak le pot spune asha :-P ) pentru a primi sfaturi si sugestii... :ihearu:
|
prima sugestie ..sau regula..
o masinutza p zi :lol: |
ms.....nu am stiut...cum ziceam sunt nou pe forum...sorry :P
|
Quote:
|
Quote:
ps. cred k te-am vazut prin buzau cu clio :P |
sycorax .. de ce jante de audi pe clio ?:D .. orqm sunt marfa;) esti mai bun k mine :D
|
sycorax
Bora : (1) culoare ireala (2) grila , farurile , bara , prag is blurry (3) jantele au umbre ireale Caddilac : (1) culoare ireala (2) faruri ireale Microbus : (1) jante is deformate nu prea is rotunde :-) Clio : (1) culoare ireala (2) jantele au umbre ireale |
ma fratilor de ce nu pot puen si euuuu ,uitati ce zice Upload of file failed. :(((
|
nuh merge uploadul ...punele cu www.imageshack.us sau www.imagebanana.com (caz particular)...!!! ..daca sti cum sa le pui thumbnail, daca nu, las-o balta si ai rabdare ;)
|
|
hehe ...nu e kiar foarte reala..dar e frumoasa pt ca ai lasat-o clasica ;)
|
arata bine... dar ai niste pete de culoare in fata sub parbriz ...
bafta ;) primul raspuns ptr masina lui wlady... foarte frumos... eu am renuntat la masina asta eram la 60% cu ea ..dar ma enerva si am parcat-o in recycle bin... bafta |
ms mult de observatii, ma ajuta pt urmatoarele proiecte sa stiu unde sa lucrez mai bine..... ;)
|
2 Attachment(s)
Nu am mai lucrat de mult ...am facut si io o masina . mai simpla .. aja sa vad ce mai stiu :-P
|
Mari, nice ride ! Imi place :wink:.
|
PhUbEe mai bine am rabdare:)) astept :D
|
oricum..acum merge uploadul;)
|
gata !! vin in fortza=)))
|
2 Attachment(s)
si sa nu va luati voi de jantele mele de bmw !!!
|
a scz , si de selectiile mele :D am un mouse foarte puternic , nu prea e bun :-@ e pe bila :D:D
|
culori ireale .. selecti strambe...ploape ireale ...etc .Si lucreaza si tu la rezolutii mai mari ;)
|
2 Attachment(s)
:twisted: BMW 320is :twisted: |
reme . e frumusika ...masina ... dar geamurile sunt ireale ...si jantele cam ovale :-? si reflexia aia parka e prea stridenta :-P
ps. ms pt poza stock :) |
reme , imi place ce faci tu ... dak vrei sa ma inveti si pe mine kt ceva .. .pls da si tu add la madness_edy93 la mess...sau imi dai id tau ... faci qmvrei :P
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ceau tuturor,asta e primul peu contact cu PHOTOSHOPU implicit si cu virtual tuningu,as vrea sa urmez toti pasii,primu lucru facut a fost schimbarea jantelor,astept pareri si sfaturi.va multumesc
|
2 Attachment(s)
Q7 by No Limits Design.....enjoy..hope you like it
|
1 Attachment(s)
(10 caractere)
vezi ca reflexiile sunt..ciudate...par smudgy unele..si cele de pe negru..pur sis implu dispar la imbinaerea cu albul...pe alb nici macar o reflexie nu vad:| la schimbarea bg'ului..mai lasi linii negre(am selectat in poza) care nici nu sut uniforme..in unele parti mai mici..in altele mai mari...la grila..langa capota, unde am incercuit..pare ca intra direct capota peste grila...la oglinda ai niste selectii ciudate...la cauciuc fatza ai uitat sa stergi..zici ca e roman acum, cu 2 cauciuce:P...si umbra de la pleoapa:D nrk |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning