![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
10 Attachment(s)
:arrow:
|
Quote:
Dar sincer parca mergea mai bine jante dublate pe 15...SIncer...Nu incerci pentru mine?:D..... |
danny - misto efectu de baltoaca :))puteai sa ii faci o gura sa arate ca masina aia din toy story
|
7 Attachment(s)
:oops:
In a 3-a poza am incercat un ENB:rolleyes2 Ultima e bonus:lol: PS. Am schimbat reflexia, ce ziceti?:-? |
2 Attachment(s)
Quote:
MR2 |
2 Attachment(s)
pun si eo un porche reconditionat de mn am pus pe el scaunele sport , motor,rollcage,volanul sport astept pareri
|
3 Attachment(s)
Lotus Esprit |
6 Attachment(s)
subaru impreza astept pareri si critici
|
5 Attachment(s)
DACIA BLACK STYLE old school:X
|
super masimi toti, dar recunoasteti ca dany a fost super criminal cu poza aia:)))) am ras ca tampitu vreo 5min:))))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
si eu cu grafica putin :D pareri ? ca vad ca nea dani si cu tm_kata si altii deja m-au depasit :))
|
1 Attachment(s)
Maryus_x90 - mai lucreaza la grafica :lol: de cand asteptam sa zic asta :lol:
|
Quote:
Quote:
|
ho ma asta ca am glumit . stiu ca nu e perfecta si nici nu vreau sa fie .
|
Quote:
|
eu nu cred . daca e sa comparam pozele astea doua nu este. si recunosc ca daca puneam si eu jante cromate se vedea cum se vad la tine jantele
|
3 Attachment(s)
Marius mie imi place grafica ta. Poate umpic prea tipatoare reflexia. Vezi ca e pe Gom PANTHER15'S REFLECTION PACK VERSION 2.0. Eu asta o am si mi se pare cea mai ok.
BMW E21 |
Quote:
super tare e21....clasic :o |
3 Attachment(s)
Pffff Kata am gandit amundoi la fel .....
btw superba :D o fost rosu al meu prima data =)) |
2 Attachment(s)
un bmw de criza .
|
Lipsesc numerele de Bulgaria. :lol:
|
5 Attachment(s)
Mazda MX5
|
3 Attachment(s)
Radu A.K.A. G.R.M.-Frumos Subaru....dar reflexia e prea tipatoare...parerea mea..
dary762-Super..bravo tm_kata-Super:X>...am incercat si eu masina ..e naspa ca nu o poti lasa pe burta...dar nu la toate masinile le sta bine low.. Maryus_x90-Frumoasa grafica...Chiar imi place...Folosesti cumva enb?..sau e grafica ta curata? tm_kata-Imi place la nebunie masina:X:...Clasica..asa ii sta cel mai bine... KrYpToN-Dute si intreabal pe nea Maryusica cum o rezolvat problema cu cromu...si o sa rezoltu si tu.. Arata bine masinuta CraZzy_K1D-Eu nu te mai inteleg...inainte faceai pozele mai mult in PS...te intelegeam..placa video naspa etc..dar acum?...de ce le mai faci?....Arata bine masina.. Plesa-Super:X... De aseara placa video imi face fite intruna....nustiu ce sa mai fac..daca vrea cineva sa ma ajute sa o reglez calumea...PM ME.... Bmw E36 M3.....( Stiu stiu...grafica e dusa) Astept critici bineinteles:oops: |
Frumoaste toate din ultimile pagini.Se pare ca Mariusica e iar printre noi(asa putin)si are windows 7 >:)
|
3 Attachment(s)
BMW E21 Va rog o parere despre masina ! Frumoase masini toata lumea ! Crazzy K1d te rog nu mai incepe sa te contrazici pt binele tuturor ! |
3 Attachment(s)
Super cool ursul s0r1n.In prima poza ai cam taiat putin din el in fata.
Daca tot e ziua BMW,hai sa vin si eu cu unul. Stiu grafica e la pamant,dar nu ma pricep deloc,deci n-am ce face... 850 Aplina |
|
ms utzu02
|
5 Attachment(s)
BMW ? unde ?:)
|
2 Attachment(s)
Aceasta este " roaba " mea
|
@skype - Super ursul,chiar imi plac primele 2 SS'uri.Au iesit bine in evidenta jantele,fata de restul.
@dary - Fashion,fashion.Hahaha.Furia violet.Poate mergea lasata putin mai jos?Ce spui?Dar daca tie iti place e ok si asa.Lowride:D |
Quote:
|
7 Attachment(s)
BMW E21 Rusty Slammington La masina asta astept pareri.:oops: |
Quote:
Cea mai reusita masina a ta! Imi placa enorm |
Quote:
Inca odata a iesit superbX:X |
DrifterGT - :))) asa e =))
R.Equinox - pai ce e facut in photoshop ma ? e enb =)) . arata bine bmw-u' . imi place ultima poza s0r1n - gata . termin . utzu02 - mersi pentru rechin skype09 - imi place ultima poza dary762 - ca sa moara fetili !! Radu A.K.A. G.R.M. - asta vrea sa fie sora lu rusty slammington ?? super. |
Quote:
+ Respect ;) EDIT: Maryus sau tm_kata, rog sa`mi urcati si mie ceva pe mail sau aici pe forum, Logan, Dacia sport, si ceea ce mai e nou de care DUDE a uitat :) |
2 Attachment(s)
Vine baiatuu:))
|
4 Attachment(s)
Quote:
Ceva Luat dintre rable :D |
| All times are GMT +2. The time now is 18:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning