Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   Diverse (topic de offtopic) (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/86738-diverse-topic-offtopic.html)

babone 26-07-10 20:18

Re: Diverse (topic de offtopic)

buna idee lista cu modificari :>,sa-si scrie fiecare ce a mai mestesugarit pe la masina

Lucian_GXZ 26-07-10 20:51

:lol::lol: multumesc pentru grija voastra in legatura cu starea sanatatii mele :lol::lol: va doare fix in P*&@ :lol::lol:

babone 26-07-10 20:59

dar ce ai patit man,te-ai luat cu vreunu?

plictisit 26-07-10 21:43

Quote:

Originally Posted by babone (Post 3544411)
buna idee lista cu modificari :>,sa-si scrie fiecare ce a mai mestesugarit pe la masina

asta nu prea are rost .. pe un topic al clubului, modificarile masinii si le prezinta cei care au topic in care isi prezinta masina ..

alexu_bad_boy 26-07-10 22:30

pei haideti sa facem un topic cu membrii clubului si sa ne prezentam fiecare masina.

cozo 27-07-10 06:33

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 3544497)
:lol::lol: multumesc pentru grija voastra in legatura cu starea sanatatii mele :lol::lol: va doare fix in P*&@ :lol::lol:

eu am crezut ca este o poza mai veche...... arati mai tanar in poza si de aia....:lol::lol:

daffy duck™ 27-07-10 07:59

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 3544181)
Ca tot venii vorba de accidente. Ma adaug si eu la coada listei cu una bucata ochi stang care a avut multiple leziuni frontale cu mai multe bucati de shpan.
Imi pare rau Babone sa vad ghiozdanul ranit! Dar las ca-l faci tu! si sunt sigur ca o sa iasa si mai bine!!! daca ai nevoie de ajutor just say help!

ce ai patit ma????

te sun later sa vorbim!!!

RoByNeT 27-07-10 11:10

Quote:

Originally Posted by cozo (Post 3545075)
eu am crezut ca este o poza mai veche...... arati mai tanar in poza si de aia....:lol::lol:

si eu credeam ca e o poza mai veche :shock: si faceai caterinca de noi restu ... ce pana mea ai patit ?

RoByNeT 27-07-10 11:11

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 3544611)
asta nu prea are rost .. pe un topic al clubului, modificarile masinii si le prezinta cei care au topic in care isi prezinta masina ..

Quote:

Originally Posted by alexu_bad_boy (Post 3544715)
pei haideti sa facem un topic cu membrii clubului si sa ne prezentam fiecare masina.

Nu e locul potrivit pentru asta. De aia exista www.infernomotorsport.ro :lol:

babone 28-07-10 16:34

a auzit cineva de Ta-Technix?vreau sa iau un set de suspensii reglabile de la ei si nu stiu cat de "bune" ar fi :?:

RoByNeT 28-07-10 17:21

Din auzite sunt bune. Am 2 prieteni cu configuratia asta si nu au probleme. Doar ca nu se lasa foarte mult. Adica au drop mic. Ca sa se lase trebe sa le scoti niste chestii de undeva dar asta nu mai stiu. Daca vrei ma interesez.

babone 28-07-10 17:40

daca poti si ai timp intereseazate te rog,am gasit la pret chiar ok iar pe mine nu ma intereseaza decat sa coboare,mai putin tinuta de drum deoarece le iau pentru cea alba.mai citisem pe undeva ca se cam decalibreaza cheia aia dar nu-i bai :)

Lucian_GXZ 28-07-10 18:25

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3548765)
Din auzite sunt bune. Am 2 prieteni cu configuratia asta si nu au probleme. Doar ca nu se lasa foarte mult. Adica au drop mic. Ca sa se lase trebe sa le scoti niste chestii de undeva dar asta nu mai stiu. Daca vrei ma interesez.

Robynet, sa-ti reamintesc ca tu nu ai prieteni? de unde 2? ( :lol::lol: )

cozo 28-07-10 19:13

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 3548879)

o injectie de la d-nul doctor......:lol:

RoByNeT 28-07-10 19:34

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 3548879)

ma daca tu nu te consideri ( adica sa am macar 1 ) atunci chiar o duc rau ce sa zic. :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 13:52.

- Copyright 2026 4Tuning