Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

Snapy_xxl 29-05-09 21:47

Re: Club CIELO

Na, eu am incercat ;) Las ca am un prieten care stie ungureste :lol: O sa revin cu o traducere :lol:

nelutz69 30-05-09 00:45

De ce sa nu incercam Coreana ca doar masinile noastre sunt asiatice :D japoneza, chineza .......

入出庫の変動がありますので、ご確認ください。) :lol:

tyzu92 30-05-09 16:03

Re: Club Cielo

Cum pot sa ma inscriu si eu in acest club " Club Cielo " ?? app sunt incepator.....

inchains0 02-06-09 14:13

1 Attachment(s)
Salutare baieti, poate ma ajuta cineva, vreau sa inlocuiesc la Cielo-ul meu semnalizarile de pe aripi cu altele nu asa bombate, de la alta marca. A mai incercat cineva, de la ce alt model s-ar potrivi, nu neaparat ca sistem de prindere ci ca sa astupe gaura din aripa. Oare cele de la Sandero s-or potrivi?
Mulumesc mult, poate stie cineva!!!

RD-Woo 02-06-09 14:44

La cielo se potrivesc, in locul clasicelor semnalizari laterale, cele de astra G, in varianta alba sau fumurie..
in general se potriveste ce model vrei tu, cu conditia sa se lipeasca pe tabla masinii (nu prin clipsare, etc...)

CT-13-TGR 03-06-09 09:46

daca iti sta in putere sa tai putin aripa... poti pune de vw passat golf... si dau beton ...eu am de passat... dar am avut de mincit la ele vreo 2h pana am desenat taiat si inlocuit!... asa k spor la treaba!

inchains0 04-06-09 11:15

Ms pt sfat, dar nu o sa pun de-alea pt ca nu imi plac, sunt ovale, cele triunghiulare de Sandero mi se par mai dragutze!!

CT-13-TGR 04-06-09 15:25

eu am vrut identice ca cele originale... numai sa fie cromate si transparente.... ps vezi ca se potrivesc si alea de bmw seria 3 si seria 1 si sunt belea am vazut pe un cielo asa ceva!!!

bogdanelmv 05-06-09 10:53

care doneaza un bord de cielo? sau macar turometrul :D sau ... de vanzare are cineva ? astept raspuns

banzay 05-06-09 16:54

Cauta pe aici sau pe daewooclub la bursa sunt destui care dezmbembreaza cielouri.

Legat de semnalizatoare laterale...Faza e ca cele asemanatoare de Bmw sau chiar originale, dau pe masina exact ca nuca in perete... O spun din experienta proprie, avand niste replici destul de reusite de semnalizari de seria 3/1, pacat ca nu se incadreaza cu in linia masinii... Cele de opel astra sau de logan albe zic ca dau cel mai bine...

RaZVaN_17_06 06-06-09 14:33

1 Attachment(s)
Poti sa pui lejer in cateva minute pe cele de astra g.

banzay 06-06-09 15:02

Cat ai dat pe ele? :)

RaZVaN_17_06 06-06-09 15:07

Sa zic ca au fost 40 ron de la dezmembrari plus 6 lei parca spray-ul fumuriu.

tiolik 06-06-09 19:24

5 Attachment(s)
mi-am pus ei eu tot de astra g odata cu razvan tot el mi le-a luat si de vopsit tot cu sprayul lui leam vopsit ei eu :))

am gasit la un centru de dezmembrari un astra g lovit care aeva semnalizarile, am sa trec pe acolo sa vad daca mai este si daca te intereseaza ti le iau si ti le trimit

ing3r 06-06-09 22:04

Offtopic : Se potrivesc oare si pe Espero cele de Astra G ? Sau de la ce marci se mai potrivesc... ? Tot ceva de genul asta...

All times are GMT +2. The time now is 03:35.

- Copyright 2026 4Tuning