![]() |
|
Re: Kitch Tuning .... part 2
daca mai cautati mai sunt si altele .. la o mentiune nu v`ati gandit :))
|
mie imi place dacia lui mircea:) acuma serios chiar mi se pare reusita si nu e incarcata sau exagerata deloc.
|
intradevar sunt unele care te uiti la ele si te bufneste rasu'l...dar fara suparare mai sunt si alte masini care unii la cred kitchuri,si o parte dintre acestia nici nu au masini...hai sa fim seriosi...ex. GEC'ul...cu toate ca era dacie masina aia avea pe ea ce nu au unele masini acuma...si s-a investit in ea multa munca si pasiune pt ceva frumos....asa ca va rog sa va abtineti drq de la comentarii obosite..ca pe forumu asta sunt unii care zici ca s-au nascut in masini de 40 de mii de euro si nu se mai suporta ...la *** cu voi mah...
|
2 Attachment(s)
Dodge charger sau ce o fi. Nu stiu daca vine din fabrica asa sau nu ... dar este extrem de urata.
cat despre topul cu dacii ... una singura nu are ce cauta acolo :) |
2 Attachment(s)
Deci intr-adevar Dacia lui Mircea,aia rosie,o vazusem si eu anu trecut si e de-a dreptul reusita. Si faza cea mai tare este ca masina este facuta din bucati, nu are nimik nou pe ea, e facuta din comp SH, deci se poate face ceva frumos dint-o dacie batrana, si cu un buget modest.
Ink o data o dovada clara ca in tara asta traiesc muulti tzarani de oras care se cred mari si tari cand isi "tuneaza" cazanu, si,dupa cum se vede in top,mai dau si o groaza de bani ca sa o faca mai boccie decat e. Ce vrei prostia romaneasca.:lol: Totusi astia care au facut topul au uitat un exemplar cu adevarat unicat, atat in prosite cat si in hidosenie.Cred ca sunteti de acord :d |
da d a.. asta verde am mai vazut-o pe undeva este dementiala :)))))
|
foarte tare clasamentul, genial chiar :)))))
|
9 Attachment(s)
si cand te mai gandesti ca unii chiar apreciaza kitu ala(TMS)....asta e gusturile omului nu se discuta.si ceva de la mine(iar)...dacii&oltcit-uri,autohton kitch tuning:lol:....
|
kitchuri clar :D
|
oare de unde vin astia cu ideile astea ???? niste penibilitati :lol:
|
dak masinile arata k p**a.....iti dai seama k si ideile sunt tot din ....... :))
|
2 Attachment(s)
sa va arat si eu ce am surprins prin Bucuresti. scuzatzi claritatea da sunt facute cu telefonu in graba din dorintza de a va arata si voua...k sa invatzatzi de la aceshti "maeshtrii" ce inseamna Tuningul...;)) luatzi aminte!! =))
|
cred k domnul cu solentza e foarte norocos :P
|
asha ma gandeam si yo =)) :)))))
|
Ala are lambo dors la dacie ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
|