![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
trebuia sa dai in el dasca era vinovat. iti faceai masina pe asigurarea/ bani lui :D, asa din pacate nu ai cum sa demonstrezi ca el a fost vinovat din momenta ce nu te-a atins
|
daca dadeam in el cu volvou in dacie cred cal nenoroceam si intra in spital, si il aveam pe constiinta...in casa am lasat o gaura cam de un deget , bine ca nu ma pus domnu a cui este casa la plata
|
ai dreptate, dar cateodata ar fi bine sa te gandesti si la interesul/ bugetul/ cheltuielile personale in situatii de genu, asa ca un scurt flash :) implicatii daca dau in el/ implicatii daca sar afara de pe drum
|
da corect...o viata umana e mult mai importanta decat o tabla cu roti si motor pe ea...oricum ma enerveaza ca de 2 ani incoace am vazut tot mai multi soferi prosti in baia mare...
|
Quote:
de multe ori am zis ca o sa dau si o sa fac si cind a fost sa fie am facut pe dracu in patru sa evit. :D |
imi pare rau pt tine, INDY :-(
|
Quote:
apropos, cum merge cu repararea masinutei? |
merge incet. astept banii de la asigurari ca mi-am gasit un alt xsara ... sa vedem ...
|
dauna totala pana la urma?
in cati bani ti-au evaluat-o?? |
Quote:
|
Indy, adica ala venea pe contrasens, si tu ai tras de volan??? wtf, da nu l`ai vazut ca vine?
puteai sa opresti frumos pe mijlocul drumului, si sa`l lasi sa se opreasca.. sa povestiti. il intrebi unde a facut scoala. daca ii place la oras. etc. eu asa fac. nu`i suport pe astia care umbla pe contrasens :evil: |
Quote:
|
daca oprea ala cred ca nu ma puteam abtine si saream la gatu lui...lam vazut in ultim moment... pe cand mam lovit eu ala so dus...atata iam vazut cifele de la nr de inmatriculare da nu ma ajuta cu nimica asta
|
Quote:
Nu vreau sa demonstrez nimic, poate doar ca am un mecanic priceput. Imi place masina mult, tin mult la ea pt ca e prima mea masina de aiai am intentionat in prima faza s-o repar... nu sa demonstrez cuiva ca pot sau nu ... Quote:
|
sal all
mah am si io nevoie de ajutor vreau sa imi un windows 7 si nu stiu daca merita sau nu voi ce ziceti merita? am auzit ca ii oky asa ii? mersi |
| All times are GMT +2. The time now is 04:23. |
|
- Copyright 2026 4Tuning