![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
jantele mi se pare mie sau sunt mai mari ? ...ale mele sunt pe 16
|
2 Attachment(s)
@DaNn.ZyX :
o idee...nu foarte bine finisata :-P |
mai omule oameni astia tzi-au dat niste idei de tuning daca nu vedem si noi ceva facut pe masina nu are sens sa te mai hranesti cu vise ce motor ai pe el? (ma refer la baiatul cu pozele cu 405-ul...oricum arata ingrijit nu sunt multe in starea asta deci este o piesa buna...
|
Quote:
Fiecare modifica ce masina are. |
request: ASTRA F
5 Attachment(s)
daca se poate variante de culori, combinatii alb-negru, portocaliu-negru, un kit ceva care sa se poata folosi si pe strazile noastre, angel eyes, jenti, folie pe geamuri...ce se poate....mersi
|
Merci georgian_bz si cmdbass & rares_crm tre sa dau o bere ;) :D
|
2 Attachment(s)
DaNn.ZyX ;)
|
2 Attachment(s)
imi face si mie cineva botul masinii mele? ce as vrea e doar numarul patrat (US) acelasi numar...doar sa fie patrat, merci mult
|
3 Attachment(s)
Salut :D ... stiu ca scrie mare "Masina Voastra" nu a prietenului sau vecinului vostru ... dar un prieten a vazut topicul si m-a rugat sa postez aici ca poate il puteti ajuta , el nu prea le are cu forumul , daca vreti sa il ajutati ii bine ... daca nu ... asta e ... :D
ar dori urmatoarele : grila din fata fara semn,sa fie neagra , nu cromata , shaved doors si cupola neagra(lucios) , iar capota neagra(lucios) , doar pe partea ridicata ... adica sa vina in V ... in jos .. sa vina la linie cu grila ..si cu niste jante ceva gen ca alea din poza(negre cu multe spite) si cauciuc cu balon mic :D Multumesc anticipat ! Si pozele :arrow: |
Quote:
PS: topicul asta e facut din placere,daca cei care fac aceste VT-uri le fac din placere asta nu inseamna ca masinile noastre trebuie sa arate ca cele facute de ei ;) |
1 Attachment(s)
deci am vazut ca vrei garda mica la cauciucuri dupa ce am salvat poza imi cer scz jante ca cele din poza nu am gasit pentru ca nu stiu denumirea cele dupa masina ta sunt OZ Racing Ultraleggera
:oops: in fine faceam mai mult dar trebuie sa plec bafta la tuning |
Mersi Mult ! oricum jantele .. nu trebuia sa fie modelu exact ... ceva in genu ala .. is bune ! Ms inca odata !
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
merci mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |